ΕΛΛΑΔΑ

Εξελίξεις στο θρίλερ Κολιαβασίλη! Τι αποκαλύπτει μάρτυρας που τον είδε πριν εξαφανιστεί

Εξελίξεις στο θρίλερ Κολιαβασίλη! Τι αποκαλύπτει μάρτυρας που τον είδε πριν εξαφανιστεί

Οι συγγενείς του αγνοούμενου Κώστα Κολιαβασίλη από το Μαρκόπουλο Αττικής, δεν έχουν σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια να ψάχνουν την αλήθεια για τον άνθρωπο τους.

Η μαρτυρία που αναστάτωσε την οικογένεια του αθλητικού παράγοντα και ανοίγει το δρόμο για να φωτιστεί το σκοτάδι γύρω από την εξαφάνισή του

Πρόσφατα μια νέα μαρτυρία που έφερε στο φως η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη τους αναστάτωσε και ανοίγει το δρόμο για να φωτιστεί το σκοτάδι. Μάρτυρας που γνωρίζει καλά την οικογένεια συνάντησε τον Κολιαβασίλη σε κεντρικό δρόμο του Μαρκόπουλου πριν εξαφανιστεί.

Όπως ανέφερε ο μάρτυρας - «κλειδί» που γνωρίζει καλά την οικογένεια του αθλητικού παράγοντα τον συνάντησε σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή του Μαρκόπουλου λίγο πριν εξαφανιστεί. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο μάρτυρας ο Κολιαβασίλης ήταν μόνος του και μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο με κάποιον που φαινόταν ότι γνώριζε…

Φανερά εκνευρισμένος φώναζε στον συνομιλητή του: «Τι είναι αυτό που μου κάνατε; Με κάψατε, με καταστρέψατε…».

Μάλιστα η κατάσταση του ήταν τόσο άσχημη που ο μάρτυρας απέφυγε να τον χαιρετήσει και συνέχισε το δρόμο του.

Στη συνέχεια ο μάρτυρας έφυγε για το εξωτερικό και μέχρι πρόσφατα δεν βρήκε την ευκαιρία να πει στην οικογένεια τι συνέβη εκείνη την ημέρα. Οι συγγενείς αφού μίλησαν μαζί του, ενημέρωσαν τις Αρχές με την ελπίδα να ερευνηθούν παλιότερες κλήσεις του αγνοούμενου παράγοντα ποδοσφαίρου.

Η αδελφή του μιλώντας στην εκπομπή« Φως στο Τούνελ» ανέφερε πως η ίδια και συγγενείς της είχαν δεχτεί προειδοποιητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους να μην ασχοληθούν με την υπόθεση του επίσης αγνοούμενου πιλότου, που έμενε στο ίδιο κτίριο με τον αδελφό της.

«Μας είχαν πει να μην ανακατευτούμε μήπως είναι μπλεγμένοι οι ίδιοι άνθρωποι στις δύο εξαφανίσεις και μας κάνουν καμιά ζημιά… Τι να πω… Στα Μεσόγεια κάθε χρόνο εξαφανίζεται και κάποιος… Ξεκίνησε με τον Ποθητό, μετά χάθηκε ο αδελφός μου, στη συνέχεια ο πιλότος, ο Μερεντίτης από το Κορωπί και τώρα ο τελωνειακός….», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στην εκπομπή: «Υπήρξαν πολλές παραλείψεις σε πρώτη φάση από τις Αρχές. Όταν με πρωτοβουλία της οικογένειας εξετάστηκε το αυτοκίνητο του Κολιαβασίλη, δεν βρέθηκε μέσα σ’ αυτό μόνο το κινητό του που δεν είχε εντοπίσει η Σήμανση, αλλά και γενετικό υλικό ανδρός και γυναικός. Οι Αρχές δεν πραγματοποίησαν λήψεις δειγμάτων ούτε καν από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του Κολιαβασίλη για να υπάρξει σύγκριση. Θα το ζητήσουμε συμπληρωματικά έστω και καθυστερημένα».

Υπενθυμίζεται ότι ο εργολάβος και αθλητικός παράγοντας Κώστας Κολιαβασίλης, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, από το σπίτι του στο Μαρκόπουλο. Το όχημα που οδηγούσε, εντοπίστηκε την επόμενη της εξαφάνισής του στην περιοχή Ευαγγελίστρια Κουβαρά.

Πηγή: anikolouli.gr

Ρoή Ειδήσεων