ΕΛΛΑΔΑ

Ο χλιδάτος ινδικός γάμος που αναστάτωσε την Κρήτη - Διαμάντια, παραδοσιακές φορεσιές και άλογα

Ο χλιδάτος ινδικός γάμος που αναστάτωσε την Κρήτη - Διαμάντια, παραδοσιακές φορεσιές και άλογα

Απίστευτη χλιδή, όμορφες παρουσίες,πανάκριβα κοσμήματα αλλά και παραδοσιακό «χρώμα» είχε ο γάμος Ινδών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε ξενοδοχείο στο Σίσσυ Λασιθίου.

Οι 320 εκλεκτοί καλεσμένοι θαμπώθηκαν όχι μόνο από την εξωτική ομορφιά της νύφης, αλλά και από τα πανάκριβα κοσμήματα που φορούσε.

Ανεκτίμητα και ιδιαίτερα κοσμήματα

Τα κοσμήματα της νύφης και της οικογένειας ήταν στολισμένα από αληθινά διαμάντια, χρυσό και ασήμι, καθώς η μητέρα του γαμπρού είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων η οποία μάλιστα γνωρίζει καλά και εμπνέεται από την ελληνική μυθολογία.

Και ο γαμπρός που ζει με τη σύζυγό του στη Νέα Υόρκη, ασχολείται με το κόσμημα και πρόκειται για επιφανή οικογένεια.

Τηρήθηκαν τα παραδοσιακά έθιμα

Πέρα από την πολυτέλεια, εξίσου εντυπωσιακά ήταν και τα παραδοσιακά έθιμα του γάμου που τηρήθηκαν.

q27

Ο γαμπρός έφτασε στο σημείο της τελετής πάνω σε άλογο και με σχεδόν καλυμμένο το πρόσωπό του όπως προστάζει η παράδοση.

Την χαμογελαστή και συγκινημένη νύφη έφεραν στους ώμους και καθισμένοι σε καρέκλα, οι συγγενείς.

Ο σεφ ταξίδεψε στην Ινδία για τις ανάγκες του γάμου

Σύμφωνα με την υπεύθυνη πρακτορείου εισερχόμενου τουρισμού dmc κυρία Τσιούτη που οργάνωσε το γάμο: «Ο σεφ του ξενοδοχείου με έξοδα της οικογένεια ταξίδεψε στην Ινδία για να παρασκευάσει τα ινδικά φαγητά που σέρβιραν στο γάμο, φέραμε ιερέα από την Αγγλία και επίσης τυμπανιστές και djαπό το Λονδίνο. Αρκεί να σας πως ότι είχαμε γυναίκες που σιδέρωναν κάθε μέρα παραδοσιακές στολές αφού για κάθε event φορούσαν και διαφορετικά ρούχα».

Σύμφωνα με την κυρία Τσιούτη: «Η επαφή μας ήταν άψογη καθώς είχαμε επαφή με την οικογένεια από το Σεπτέμβριο και αρχίσαμε τις ετοιμασίες και το σχεδιασμό κάθε λεπτομέρειας. Οι καλεσμένοι ήταν από Αμερική, Ινδία και Μεξικό. Χρειάστηκε πολύ δουλειά και ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία καθώς η οικογένεια φρόντισε τα πάντα: τα εισιτήρια των καλεσμένων, τις κρατήσεις του ξενοδοχείου, τον εξωτερικό χώρο που ενοικιάστηκε και επικοινωνούσαμε για κάθε πτυχή του γάμου. Πρόκειται για μοναδική οικογένεια και λυπόμαστε που φεύγουν…».

Πηγή: neakriti.gr