ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Πλησιάζουν το δολοφόνο – Ποιος και γιατί πήρε το κινητό της;

Ειρήνη Λαγούδη: Πλησιάζουν το δολοφόνο – Ποιος και γιατί πήρε το κινητό της;

Νέος κύκλος ερευνών ξεκίνησε για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη μετά τον εντοπισμό του κινητού της τηλεφώνου.

Ραγδαίες εξελίξεις στο αστυνομικό θρίλερ που συγκλονίζει το πανελλήνιο

Οι ιδιωτικοί ερευνητές της υπόθεσης αποκάλυψαν νέα στοιχεία, την ώρα που έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα – «κλειδιά» για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το σπίτι στο οποίο βρέθηκε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου και ανήκει σε άτομο του φιλικού της περιβάλλοντος, τους... άνοιξε τα μάτια και βάζει σε νέο δρόμο τις έρευνες τους.

«Αποκλείεται κάποιος να πήρε το τηλέφωνο για να ελέγξει τα μηνύματα, για να περάσει κάποια μηνύματα, ή να στείλει κάποιο άλλο μήνυμα;» , λέει ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής που ασχολείται με την υπόθεση, μιλώντας στο Star.

«Κάποιοι θόλωσαν τα πράγματα. Για να φανεί σαν αυτοκτονία; Για τους δικούς τους λόγους. Τι λόγους είχε η Ειρήνη να κρύψει το κινητό; Ή να το πετάξει; Ας μου απαντήσει κάποιος!», λέει ο κύριος Τσούκαλης.

Τα πρόσωπα που συνάντησε και το μπιτόνι με τα καύσιμα

Εδώ και μια εβδομάδα έχουν ξεκινήσει και πάλι οι έρευνες για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη .

Είναι βέβαιο ότι η άτυχη μητέρα λίγο πριν πεθάνει συνάντησε τουλάχιστον 2 άτομα.

Είναι επίσης βέβαιο, σύμφωνα με τους ερευνητές της υπόθεσης, ότι τα 17 λίτρα πετρελαίου κίνησης που ήταν στο μπιτόνι μεταγγίστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο, πιθανότατα των 2 ατόμων που συνάντησε στη λίμνη.

«Πιστεύω ότι το πετρέλαιο αυτό χρησιμοποιήθηκε σε κάποιο άλλο όχημα. Ήταν λίγο αυτό που έμεινε», λέει ο ερευνητής Γιώργος Μανίκας.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας είναι σε τραγική κατάσταση και το μόνο που ζητούν είναι να βρεθεί ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ο εφιάλτης ζωντάνεψε ξανά στη Μάνδρα-Ποτάμια οι δρόμοι, πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα