ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Νέα στοιχεία «φωτιά» για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού (vid)

Δώρα Ζέμπερη: Νέα στοιχεία «φωτιά» για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού (vid)

Μάρτυρας - κλειδί ο αδερφός της - Τι του είπε μια μέρα πριν δολοφονηθεί

Ο Γιάννης Ζέμπερης, αδερφός της Δώρας εργαζόταν στο πλευρό της, ήξερε όλες τις υποθέσεις της και εννέα μήνες τώρα προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία για να «δέσει» το παζλ της δολοφονίας της.

Στην επανέναρξη της δίκης, στις 12 Ιουλίου, η οικογένειά της αναμένεται να καταθέσει στοιχεία «φωτιά» για τις υποθέσεις που διαχειριζόταν η 32χρονη.

«Εμείς εδώ δεν ζούμε 9 μήνες, περνάμε μαρτύριο. Και μέσα σε αυτό το μαρτύριο έχουμε καταφέρει, να δώσουμε έναν τεράστιο αγώνα, να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία», είπε ο Γιάννης Ζέμπερης στο δελτίο του ANT1.

«Είχα καταλάβει ότι υπήρχε πάντα φόβος στην εργασία της. Υπήρχε μεγάλη νευρικότητα λίγες ημέρες πριν τη στυγερή δολοφονία. Υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι πολύ περίεργα. Μία ημέρα ακριβώς πριν τη δολοφονία μου είχε πει ότι "αν πάθω κάτι, έχω κάποια χρήματα μέσα σε ένα βιβλίο και έχω και τους κωδικούς του κινητού μου και το Pin των καρτών". Αυτά δείχνουν κάποιο φόβο. Και να είχε απειληθεί δεν θα το έλεγε, γιατί πάντα κοίταζε να μας προστατέψει», πρόσθεσε ο αδερφός της 32χρονης.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ANT1:

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Στην Τουρκία Ευρωπαίοι δικηγόροι

ΚΤΕΟ: Αλλαγές τους ελέγχους των οχημάτων - Δείτε τι ισχύει