ΕΛΛΑΔΑ

Δραματικές στιγμές: Γέννησε πρόωρα η 30χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Κιλκίς

Δραματικές στιγμές: Γέννησε πρόωρα η 30χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Κιλκίς

Σε κρίσιμη κατάσταση η άτυχη μητέρα – Αγωνία και για την 9χρονη κόρη της που επέβαινε στο αυτοκίνητο

Όπως έγινε γνωστό, το όχημα που οδηγούσε η εγκυμονούσα γυναίκα και στο οποίο επέβαινε και η 9χρονη κόρη της, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό και των δύο.

Η εγκυμονούσα μητέρα και το κοριτσάκι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κιλκίς όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης.

Πρώτο μέλημα των γιατρών ήταν να διαπιστωθεί αν το έμβρυο είναι καλά στην υγεία του, με τους ίδιους να ανακουφίζονται ακούγοντας την καρδιά του να χτυπάει. Ωστόσο, το παιδί γεννήθηκε πρόωρα, με την μητέρα του να συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Το μωράκι νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης, η 30χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, οξεία υποαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα δεξιά. Αφού έγιναν οι εξετάσεις και η αξονική στο νοσοκομείο του Κιλκίς, η γυναίκα, έγκυος 30 εβδομάδων, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Παπαγεωργίου μετά από συνεννόηση με νευροχειρουργικό και με το μαιευτικό του νοσοκομείου αυτού.

Το 9χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε από το "Παπαγεωργίου" στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του "Ιπποκρατείου", από όπου αναμένεται η επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε επίσης:

Εφιαλτικές εξελίξεις: Τουλάχιστον δύο χρόνια στη φυλακή οι Έλληνες στρατιωτικοί (vid)