ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Δημήτριος: Τρόμος από μυστηριώδη γυναίκα που χαράκωνε βρέφη σε εμπορικά κέντρα

Άγιος Δημήτριος: Τρόμος από μυστηριώδη γυναίκα που χαράκωνε βρέφη σε εμπορικά κέντρα

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους τις αρρωστημένες επιθέσεις μιας γυναίκας αγνώστων στοιχείων, η οποία τρομοκρατούσε μητέρες και βρέφη σε εμπορικά κέντρα.

Σύμφωνα με το STAR, η μυστηριώδης γυναίκα με το... λεπίδι «χτυπούσε» σε πολυσύχναστα μέρη, χωρίς μάλιστα να γίνει αντιληπτή. Θύματα, την περιέγραφαν ως μια μαυροφορεμένη γυναίκα με ξανθά μαλλιά, 50 περίπου ετών.

Ήταν γύρω στις 19.00 το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν μια μητέρα, κρατώντας στην αγκαλιά της το μόλις 2,5 μηνών μωρό της, μπήκε σε εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου και κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ.

Ανάμεσα στον κόσμο που περίμενε δίπλα της, στεκόταν μία μαυροφορεμένη γυναίκα, γύρω στα 50, μετρίου αναστήματος, με ξανθά μαλλιά, η οποία κρατούσε ένα καρότσι για ψώνια και άλλα πράγματα.

Κάποια στιγμή, η γυναίκα αυτή φέρεται να πλησίασε τη μητέρα, ενώ αφού έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισε το μωρό, που κρατούσε αγκαλιά, στα πόδια.

Αφού χαράκωνε, χανόταν…

Ενώ το μωρό σφάδαζε από το κλάμα, η γυναίκα με το λεπίδι εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος. Εν τω μεταξύ, η ανυποψίαστη μητέρα, ανακάλυπτε τρομοκρατημένη πως από τις πατούσες του παιδιού της έτρεχε αίμα!

Προσπαθώντας, δε, να συνειδητοποιήσει αυτό που μόλις είχε συμβεί, έτρεξε έντρομη στους άνδρες ασφαλείας και τους ενημέρωσε για την πρωτοφανή επίθεση.

Νέες καταγγελίες

Και μπορεί η μητέρα να προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, ωστόσο η μυστηριώδης γυναίκα όχι μόνο δεν συνελήφθη, αλλά «ξαναχτύπησε».

Η μαρτυρία μιας ακόμη μητέρας, που πήγε βόλτα με το μωρό της σε εμπορικό κέντρο του Αλίμου, προκαλεί ανατριχίλα...

Σχεδόν ταυτόχρονα, μία άλλη γυναίκα, κρατώντας κι αυτή αγκαλιά το μόλις 12 μηνών γιο της, μπήκε στο ίδιο κατάστημα.

Λίγο αργότερα, το ξαφνικό γοερό κλάμα του παιδιού φανέρωνε πως κι εκείνο είχε πέσει θύμα της μαυροφορεμένης γυναίκας, της οποία τα ίχνη δεν είχαν εντοπιστεί, καθώς η ταυτότητα, αλλά και τα κίνητρά της παρέμεναν μυστήριο…

Το λάθος της που οδήγησε τελικά στη σύλληψή της!

Τελικά, το απόγευμα της Τετάρτης (18/07), τρεις μητέρες, τα μωρά των οποίων «χαρακώθηκαν» στο εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων αναγνώρισαν στο πρόσωπο μιας ξανθιάς γυναίκας τη δράστιδα.

Η γυναίκα, παρά το σάλο που έχει προκαλέσει, είχε βγει για μία ακόμη φορά «βόλτα» στο συγκεκριμένο εμπορικό αναζητώντας πιθανότητα το επόμενο θύμα της, όταν αστυνομικοί την εντόπισαν και τη συνέλαβαν, αφού πρώτα προέβαλε μεγάλη αντίσταση.

Την οδήγησαν αμέσως στο τμήμα όπου και την αναγνώρισαν οι μητέρες ενώ ασκήθηκε εναντίον της αυτεπάγγελτη δίωξη. Φέρεται δε να έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Από την πλευρά της αστυνομίας επιβεβαιώνεται ότι έχει γίνει προσαγωγή γυναίκας που χαρακτηρίζεται ως ύποπτη.