ΕΛΛΑΔΑ

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός σήμερα. Ωστόσο, μόνο το πρωί τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις το πρωί θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αρχικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις από το βράδυ πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στην ήπειρο τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Θερμοκρασία: από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη όπου νωρίς το πρωί είναι πιθανό να σημειωθεί παγετός κατά τόπους.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα βόρεια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.