ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνες στρατιωτικοί: Η απίστευτη έκπληξη που περίμενε τον Κούκλατζη - Τι αποκαλύπτει ο θείος του

Έλληνες στρατιωτικοί: Η απίστευτη έκπληξη που περίμενε τον Κούκλατζη - Τι αποκαλύπτει ο θείος του

Έλληνες στρατιωτικοί - «Ζούμε ευτυχισμένες στιγμές και ευχόμαστε το ίδιο σε όλο τον κόσμο. Τέτοιες ώρες δεν μιλάς για λεπτομέρειες, απλώς εκφράζεις τη συγκίνηση, τη χαρά και τα δάκρυά σου».

Αυτό δηλώνει ο θείος του Δημήτρη Κούκλατζη, Χρήστου Κούκλατζη μετά την απελευθέρωση του ανιψιού του.

Ο θείος του Έλληνα στρατιωτικού, Δημήτρη Κούκλατζη, που παρέμεινε κρατούμενος μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη για 167 ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο FM 104,9», αναφέρθηκε στο δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε και τις στιγμές αγωνίας που έζησε η οικογένειά του.

«Για τους γονείς του ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι ημέρες που πέρασαν. Περισσότερο τους ανησυχούσε το άγνωστο, που δεν ήξεραν πότε θα λήξει αυτή η ιστορία και έληξε κάπως απρόσμενα. Εμείς το αποδίδουμε στην Παναγία, την ευχαριστούμε και την παρακαλούμε να σκεπάσει και να παρηγορήσει όλους όσοι υποφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κούκλατζης.

«Ο Δημήτρης απέκτησε κι άλλο ανιψάκι»

Επισήμανε δε πως σημασία έχει πλέον το γεγονός ότι επέστρεψαν οι δύο αξιωματικοί στις οικογένειές τους και ότι «ο Δημήτρης απέκτησε και άλλο ανιψάκι και τώρα είναι όλη η οικογένεια μαζί στη Θεσσαλονίκη και περνάνε μια περίοδο πολύ καλή. Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά και χθες με τον αδελφό μου. Τέτοιες ώρες δεν μιλάς για λεπτομέρειες, απλά μεταφέρεις και εκφράζεις τη συγκίνηση, τη χαρά και τα δάκρυά σου. Απλώς τους συμβουλεύεις να χαλαρώσουν και να ξεχάσουν, όσο μπορούν, τα προηγούμενα και να απολαύσουν αυτές τις στιγμές».

Σχολιάζοντας τη στήριξη που δέχτηκε η οικογένεια από όλο τον κόσμο, τους μήνες που παρέμειναν οι δυο στρατιωτικοί στις φυλακές της Τουρκίας, είπε: «Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Η συμπαράσταση του κόσμου ήταν κάτι απερίγραπτο, που διαπιστώσαμε με πολλούς τρόπους και κατά τη διάρκεια των δύσκολων ημερών και τώρα που επέστρεψαν τα παιδιά».

Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Νέα στοιχεία για το φρικτό θάνατο μωρού στα Τρίκαλα