Οι Anonymous Greece «έριξαν» το site της ΔΕΗ!

Νewsbomb

Οι Anonymous Greece «έριξαν» το site της ΔΕΗ!

Στο «στόχαστρο» των Anonymous Greece μπήκε η ΔΕΗ καθώς πραγματοποίησαν διαδικτυακή επίθεση στο site της επιχείρησης με αποτέλεσμα το site να είναι εκτός λειτουργίας.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση των Anonymous Greece στο facebook: «H ιστοσελίδα της ΔΕΗ είναι εκτός λειτουργίας από το πρωί» καθώς και ότι «Οι επιθέσεις κατά των συστημάτων τους θα συνεχιστούν» ενώ παρατίθεται και το link για το site της ΔΕΗ, το οποίο είναι όντως εκτός λειτουργίας.

Η εν λόγω ανάρτηση συνοδεύεται και από μία φωτογραφία στην οποία αναγράφεται το παρακάτω μήνυμα:

«Προκειμένου να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα, οργανωμένα κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να εμποδίζεται ο λογικός έλεγχος, στηρίζεστε σε καθαρά παραπλανητικά ή εκβιαστικά μέσα!

Έτσι, δίνετε εντολή σε δικηγορικά γραφεία να στέλνουν εξώδικα σε συμπολίτες και εν συνεχεία «κόβετε» το ρεύμα όποτε προαιρείσθε… Να ξέρετε ότι αυτή η κατάσταση έχει φθάσει ήδη στο απροχώρητο με αποτέλεσμα να έχετε γίνει ήδη στόχος.

Η σημερινή επίθεση στο www.dei.gr είναι απλά μια προειδοποίηση για το τι θα συμβεί, εάν εξακολουθήσετε αυτήν την πολιτική της τρομοκρατίας. Σύντομα θα καταστρέψουμε όλα τα ηλεκτρονικά σας συστήματα».

Δείτε την ανάρτηση των Anonymous Greece:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved