ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση στη Λαμία: Έπεσε το ξύλο της αρκούδας με αφορμή ένα απλό τροχαίο!

Αναστάτωση στη Λαμία: Έπεσε το ξύλο της αρκούδας με αφορμή ένα απλό τροχαίο!

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η πλατεία Καλυβίων το απόγευμα της Δευτέρας (3/9), από δύο παρέες που συνεπλάκησαν μεταξύ τους για αρκετή ώρα προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, προηγήθηκε ένα απλό τροχαίο και δόθηκε η αφορμή για το επεισόδιο που ξεσήκωσε όλη τη γειτονιά. Ωστόσο φαίνεται ότι μεταξύ τους υπήρχαν κι άλλες διαφορές ικανές για να πάρει το επεισόδιο έκταση. Πρόκειται για γνωστά άτομα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς την Αστυνομία, η οποία να σημειωθεί ότι έσπευσε στο σημείο με αρκετά πληρώματα για να ηρεμήσει τα πνεύματα, καθώς κάποια στιγμή ο ένας εκ των συμπλεκομένων, σύμφωνα με μαρτυρίες, πήρε ακόμη και κλαδευτήρι για να απειλήσει τους άλλους!

Τελικά στο Αστυνομικό Μέγαρο προσήχθησαν έξι άτομα εκ των οποίων δύο γυναίκες ηλικίας 26 και 19 ετών που ήταν παρέα με δύο άνδρες ηλικίας 31 και 19 ετών.

Απέναντί τους βρέθηκαν δύο αδέρφια 34 και 31 ετών.

Τελικά κανείς δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση και το επεισόδιο τελείωσε εκεί χωρίς να μετατραπούν οι προσαγωγές σε συλλήψεις, ενώ δεν αναφέρθηκε και κάποιος τραυματισμός.