ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ατύχημα με μητέρα δύο παιδιών στα Χανιά - Κλαδί έπεσε στο κεφάλι της

Σοβαρό ατύχημα με μητέρα δύο παιδιών στα Χανιά - Κλαδί έπεσε στο κεφάλι της

Η σοβαρότητα της κατάστασής της έκριναν επιβεβλημένη την μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ - Την Τρίτη (4/9) θα υποβληθεί σε εγχείρηση σπονδυλοδεσίας.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, πολυτραυματίας, νοσηλεύεται μια 39χρονη Χανιώτισσα, μητέρα δύο παιδιών η οποία τραυματίστηκε σοβαρά όταν κατά τη διάρκεια εκδρομής, ένα μεγάλο κλαδί δέντρου, έπεσε πάνω της.

Όπως αναφέρει το Flashnews.gr, η 39χρονη είχε επισκεφτεί την περιοχή Πλατανάκια, μεταξύ Στύλου και Καλυβών, μαζί με τον άντρα της και τα δύο ανήλικα παιδιά της. Το απόγευμα, ακολούθησαν μια διαδρομή παραπλεύρως του ποταμού Κυλιάρη, τα δύο παιδιά με ποδήλατο και οι γονείς πεζοί.

Περίπου στις 19:30, ενώ η οικογένεια απολάμβανε την φυσιολατρική διαδρομή ανάμεσα σε πλατάνια, ένα κλαδί έσπασε και χτύπησε την άτυχη γυναίκα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά θλαυστικά τραύματα σε αυχένα, σπονδυλική στήλη, πλευρά ενώ τραυματίστηκε και στον πνευμονοθώρακα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη στο σημείο και μετέφερε την 39χρονη στο Νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της, έκαναν απαραίτητη σε ειδικευμένη κλινική στο ΠΑΓΝΗ.

Η 39χρονη είναι πολυτραυματίας και χρειάστηκε η μετάγγιση αίματος λόγω αιμορραγίας, ενώ αύριο, Τρίτη (4/9) θα υποβληθεί σε εγχείρηση σπονδυλοδεσίας.