ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις για το φονικό στην Κρύα Βρύση Πέλλας

Νέες αποκαλύψεις για το φονικό στην Κρύα Βρύση Πέλλας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνάει η ώρα για το φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (4/9) στην Κρύα Βρύση Πέλλας.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, η 20χρονη Κική χαρακτηρίζεται ως ένα πρόσχαρο και χαμογελαστό πρόσωπο από όσους τη γνώριζαν.

Οι δύο τους φέρεται να γνωρίστηκαν σε καφετέρια στο χωριό του δράστη όπου εργαζόταν η νεαρή κοπέλα. Από την πρώτη στιγμή η 20χρονη ξεκαθάρισε την στάση της απέναντι στον 38χρονο λέγοντάς του ότι δεν θέλει κάτι περισσότερο μαζί του με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 38χρονος την πίεζε και την προέτρεπε να μην συνεχίσει τις σπουδές της στην Κρήτη όπου η κοπέλα είχε περάσει.

Αυτό έγινε και την ημέρα του φονικού, όταν ο 38χρονος εισέβαλε οπλισμένος στο σπίτι μιας οικογένειας και σε κατάσταση αμόκ αποπειράθηκε να σκοτώσει την 20χρονη κοπέλα.

Ο δράστης «θολωμένος» από τον έρωτά του για τη νεαρή κοπέλα προσπάθησε να σκοτώσει με την κυνηγετική καραμπίνα που έφερε. Στην προσπάθειά του αυτή τα σκάγια βρήκαν την 70χρονη γιαγιά της κοπέλας με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν θανάσιμα. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν επίσης ο 74χρονος παππούς της κοπέλας καθώς και η 22χρονη αδερφή της που υπεβλήθη σε χειρουργείο καθώς φέρει σοβαρά τραύματα στον αγκώνα.

Η 20χρονη Κική από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλάι της αδερφής της που νοσηλεύεται στο χειρουργική κλινική νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Δείτε το βίντεο του ANT1:

Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε ο δράστης μετά την πράξη του.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας που πραγματοποίησε ο ίδιος λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του τραγικού συμβάντος.

Όπως έγινε γνωστό από τους θεράποντες ιατρούς, ο δράστης έχει βληθεί στο πρόσωπο από το αριστερό μάγουλο προς το δεξί με την αστυνομία να ερευνά αν όντως πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή πυροβολισμό σε βάρους του. Σημειώνεται ότι ο δράστης φέρει επίσης σοβαρό κάταγμα στο πόδι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υποψίες προκαλεί και το γεγονός ότι η καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο δράστης βρέθηκε σπασμένη δίπλα του.

Ο πατέρας της 20χρονης Κικής μαζί με δύο φίλους του όταν αντελήφθησαν τι συνέβη ακολούθησαν τον δράστη και τον λίντσαραν. Οι τρεις τους αρχικά προσήχθησαν για να συλληφθούν στην συνέχεια με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, ενώ το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο δράστης η κατάσταση του οποίου έχει κριθεί κρίσιμη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομέιο Παπανικολάου.