ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Συλλήψεις Ρομά- Εξαπατούσαν ηλικιωμένους

Κιλκίς: Συλλήψεις Ρομά- Εξαπατούσαν ηλικιωμένους

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων προχώρησαν χθες το πρωί (18/9) σε περιοχή του Κιλκίς περιπολούντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες Ρομά ηλικίας 59, 57, και 41 ετών και έναν 35χρονο άνδρα επίσης Ρομά, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα παραπάνω άτομα, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα, ενεργώντας από κοινού και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από ηλικιωμένη γυναίκα μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από ηλικιωμένο χρηματικό ποσό.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, προέκυψε ότι το τελευταίο διάστημα σε περιοχές του Κιλκίς και ενεργώντας με την ίδια μεθοδολογία, αφαίρεσαν από ηλικιωμένο το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν κοσμήματα από ακόμα 2 ηλικιωμένες γυναίκες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

ΠΗΓΗ www.thestival.gr