ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε στη Βόρεια Εύβοια

Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε στη Βόρεια Εύβοια

Δυστυχώς φαίνεται να επιβεβαιώνεται το πικρό σενάριο για την απώλεια του 67χρονου που αγνοούνταν μαζί με την 58χρονη γυναίκα του, από το βράδυ του Σαββάτου (29/9) που ο μεσογειακός κυκλώναςχτύπησε το Μαντούδι.

Η σορός ενός άνδρα που βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πύλι και Βλαχιάς, φέρεται να ανήκει στον 67χρονο αγνοούμενο, ωστόσο θα πρέπει να γίνει εξέταση DNA, για να ταυτοποιηθεί και εργαστηριακά..

Η σορός που εντοπίστηκε από ελικόπτερο του Λιμενικού λίγο πριν τις 4:00' το απόγευμα και ανασύρθηκε με τη βοήθεια δυτών.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες επειδή η σορός είναι παραμορφωμένη η κόρη του που κλήθηκε για το μακάβριο έργο της αναγνώρισης, δεν μπορούσε να είναι απόλυτα σίγουρη. Έτσι, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις θα ακολουθήσει εξέταση DNA.

Όπως είχε δηλώσει ο Περιφερειακός Διοικητής των ΠΥ Στερεάς, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Σπαής, θα «χτένιζαν» όλη την περιοχή από ξηράς και με τη βοήθεια του Λιμενικού τις καταλήξεις των χειμάρρων, καθώς πίστευε ότι η ορμή των νερών ήταν ικανή να τα κουβαλήσει στη θάλασσα.

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βρεθούν όλοι οι αγνοούμενοι…», είχε δηλώσει κατηγορηματικά ο κ. Σπαής σημειώνοντας την τεράστια προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΣ τόσο κατά τη διάρκεια του κυκλώνα, όσο και μετά προσπαθώντας να μετριάσουν τον πόνο των ανθρώπων που είχαν πληγεί από το άγριο φυσικό φαινόμενο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.

Πηγή: lamiareport.gr