ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα κατά του φασισμού: Σκουρλέτης και Γκίζι παρακολούθησαν τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Μήνυμα κατά του φασισμού: Σκουρλέτης και Γκίζι παρακολούθησαν τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Μήνυμα κατά του φασισμού με μία συμβολική κίνηση, ανήμερα της επετείου της απελευθέρωσης της Αθήνας από τα γερμανικά στρατεύματα, έστειλε σήμερα (12/10), αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Mε επικεφαλής τον γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής Πάνο Σκουρλέτη και με την παρουσία του προέδρου του Κόμματος της ευρωπαϊκής Αριστεράς Γκρέγκορ Γκίζι, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησαν την εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

xrisi avgi diki dkourletis 2

Τόσο ο Πάνος Σκουρλέτης όσο και ο Γκρέγκορ Γκίζι καταδίκασαν τη δράση της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντάς την εγκληματική.

Ο Γερμανός πολιτικός έκανε λόγο για ανησυχητική άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, ενώ ερωτηθείς για τις γερμανικές αποζημιώσεις, απάντησε ότι οι επανορθώσεις μπορούν να ρυθμιστούν μέσω μιας συνθήκης ειρήνευσης. Για το κατοχικό δάνειο είπε ότι αν ήταν ο ίδιος Καγκελάριος της Γερμανίας θα το αποπλήρωνε.

xrisi avgi diki dkourletis 2

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της δίκης, που βρίσκεται στη 278η συνεδρίαση, η ακροαματική διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της ανάγνωσης εγγράφων της υπεράσπισης.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο: Γνωστός τραγουδιστής αυτοκτόνησε στον Ηλεκτρικό

Ραγδαίες εξελίξεις με το μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ: Τι λέει ο δικηγόρος της στο Newsbomb.gr