ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή! Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Μεσολόγγι – Γαβρολίμνη της Ιονίας Οδού

Προσοχή! Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Μεσολόγγι – Γαβρολίμνη της Ιονίας Οδού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Μεσολόγγι – Γαβρολίμνη, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων της σήραγγας Καλυδώνας.

Ειδικότερα, από τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 24 έως τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα με ταυτόχρονο αποκλεισμό του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μεσολογγίου με κατεύθυνση προς Αντίρριο, του Α/Κ Γαβρολίμνης με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και τέλος του κλάδου εισόδου του Ημικόμβου Ευηνοχωρίου με κατεύθυνσης προς Αντίρριο.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Μεσολογγίου.

Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μεσολογγίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Μεσολογγίου θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος Α/Κ Νότιος Αγρινίου - Α/Κ Μεσολογγίου, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει (οι κινούμενοι προς Αντίρριο) είτε πρόκειται να διανύσουν (οι κινούμενοι προς Ιωάννινα).

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων