ΕΛΛΑΔΑ

Κακός χαμός με γάμο στη Χαλκίδα: Αποκαλύφθηκε το μυστικό του γαμπρού και τον πήραν όλοι στο κυνήγι!

Κακός χαμός με γάμο στη Χαλκίδα: Αποκαλύφθηκε το μυστικό του γαμπρού και τον πήραν όλοι στο κυνήγι!

Απίστευτη ιστορία, που θα μπορούσε να ήταν ακόμα και σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, ωστόσο είναι πέρα για πέρα πραγματική και... ελληνική!

Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί μεγάλη αναστάτωση στις υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων μετά την αποκάλυψη ότι το 2014 πραγματοποιήθηκε γάμος – «μαϊμού» μέσα στο Δημαρχείο.

Η υπόθεση έχει πάρει μάλιστα μεγάλες διαστάσεις, καθώς διεξάγεται μέχρι και Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο Δήμο, ενώ αναμένεται, ο φάκελος να σταλεί σύντομα στον Εισαγγελέα, αφού προκύπτουν πολύ σοβαρά αδικήματα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το 2014, επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη, πραγματοποιήθηκε, στο Δημαρχείο της Χαλκίδας ο γάμος μεταξύ ενός γιατρού και της… εκλεκτής της καρδιάς του. Το ζευγάρι είναι από την Αθήνα όπου κατοικεί μόνιμα, ωστόσο επέλεξαν τη Χαλκίδα για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Ο γάμος τελέστηκε σε αίθουσα του Δημαρχείου (απ΄ όπου υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδέοι). Πουθενά όμως δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του Δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε το γάμο.

Πριν από λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και η γυναίκα πήγε στη Χαλκίδα, προκειμένου να ζητήσει και να πάρει το διαζευκτήριο από το Δήμο Χαλκιδέων.

Βλέποντας οι υπάλληλοι το έγγραφο του γάμου, τους μπήκαν… ψύλλοι στ’ αυτιά, καθώς φαινόταν πλαστογραφημένο.

Μάλιστα, κάνοντας έρευνα στα αρχεία για τους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν έγινε ποτέ!

Η γυναίκα «έπεσε από τα σύννεφα» με αυτά που αντίκρισε και άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί. Τους είπε για το γάμο, όπως επίσης και ότι ο «σύζυγός» της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των… μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται εκεί για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα και επέστρεφε τη Δευτέρα.

Ήταν παντρεμένος στην Κρήτη και είχε δύο παιδιά

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το «σύζυγος» ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά, προφανώς δεν μπορούσε να κάνει δεύτερο γάμο στην Αθήνα και επέλεξε το… γάμο-μαϊμού, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια της φίλης του.

Στη συνέχεια, έζησε με τη «σύζυγό» του στην Αθήνα, ενώ τα Σαββατοκύριακα πήγαινε στην κανονική σύζυγο και τα παιδιά του, στην Κρήτη.

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, ποιος άνοιξε το Δημαρχείο της Χαλκίδας, πώς στήθηκε αυτή η παράσταση προκειμένου να ξεγελαστεί η γυναίκα και να νομίζει ότι είναι παντρεμένη, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα, αλλά και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη, που έκανε μια γυναίκα να πιστέψει ότι είναι παντρεμένη, ενώ στην ουσία δεν ήταν.

Μετά την ολοκλήρωση της Ε.Δ.Ε. που είναι κατεπείγουσα, η υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: evialead.gr