ΕΛΛΑΔΑ

Δημιουργικές δραστηριότητες στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πειραιά

Δημιουργικές δραστηριότητες στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πειραιά

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης (Κ.Α.Π.Η.), κ. Μελίνας Φύκια ξεκίνησαν στα ΚΑΠΗ, δημιουργικές δραστηριότητες, για τα «παιδιά» της τρίτης ηλικίας.

Οι δημιουργικές δραστηριότητες παρέχονται δωρεάν και αφορούν:

Μαθήματα χορού από τους γυμναστές του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) κ.κ. Ντ. Μόμτσου, Ν. Τράπαλη, Α. Κυράνη και τον εθελοντή κ. Γ. Γκολέμη.

Μαθήματα γυμναστικής από τους γυμναστές του Ο.Π.Α.Ν. κ.κ. B. Ράντου, Ν. Τράπαλη, Ντ. Μόμτσου, Α. Σοφρωνίου, Ε. Μωραίτου και τον εθελοντή κ. Γ. Σταυρουδάκη.

Το Σωματείο Έκφρασης Καλλιτεχνών, δημιουργεί στα ΚΑΠΗ του Δήμου Πειραιά, χορωδία στην οποία διδάσκουν η μαέστρος κ. Ζ. Καλοσκάμη και οι εθελοντές μαέστροι κ.κ. Δ. Βαλσάμης, Γ. Λιούμπα, Ε. Καφετζηδάκη, Π. Ξαγοράρης και Θ. Θεοχάρης.

Επίσης, στις θεατρικές ομάδες, διδάσκουν από το Σωματείο Έκφρασης Καλλιτεχνών, ο παρουσιαστής και σκηνοθέτης κ. Ν. Καλαφάτης, ο τεχνικός τηλεόρασης κ. Π. Καραχάλιος, η μακιγιέζ κ. Ε. Βλαχοδημητροπούλου, ο θεατρικός συγγραφέας κ. Π. Λεβαδίτης και η δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Λ. Καλοσκάμη.

Τέλος, μαθήματα αγιογραφίας και ζωγραφικής κάνει ο υπεύθυνος εικαστικών του Σωματείου Έκφρασης Καλλιτεχνών, ζωγράφος –αγιογράφος κ. Δ. Καρακατσάνης.