ΕΛΛΑΔΑ

Το συγκινητικό μήνυμα της αδελφής της Αγγελικής Πεπόνη μετά το τελευταίο «αντίο»

Το συγκινητικό μήνυμα της αδελφής της Αγγελικής Πεπόνη μετά το τελευταίο «αντίο»

Τελέστηκε χθες 5 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι η νεκρώσιμος ακολουθία για την Αγγελική Πεπόνη.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου της Βρυσούλας Πρέβεζας όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος και οποίος έδωσε την σχετική άδεια ταφής του κρανίου.

peponi

Από την πλευρά της, η αδελφή της Αγγελικής, Κατερίνα, την αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας παράλληλα εκείνους που «αγαπήσατε την Αγγελική μου, χωρίς κάποιοι, και είναι πολλοί, να την γνωρίζατε...».

Και καπως έτσι ολοκληρώνεται η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια μετά την ταφή του κρανίου, το οποίο στις 14 Οκτωβρίου εντοπίστηκε στη ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας, κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών σε τάφρο, ενώ, έπειτα τις εργαστηριακές εξετάσεις, αποδείχτηκε ότι ανήκει στην όμορφη 26χρονη Αγγελική Πεπόνη.

Από εδώ και πέρα, ξεκινάει ένας νέος κύκλος δικαστικού αγώνα, αφού η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρεβέζης έκανε δεκτό το υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της και ανοίγει ξανά την υπόθεση, προκειμένου να έρθουν στο φως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η Αγγελική.

Πηγή: prevezabest