ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πόρσε: Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου που έχασε γυναίκα και παιδί (vid)

Τροχαίο Πόρσε: Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου που έχασε γυναίκα και παιδί (vid)

Στις 26 Φεβρουαρίου 2017 έχασε τον γιο του Παύλο και την σύζυγό του, Αποστολία από τη φονική πορεία της Πόρσε την οποία οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης

«Είμαι έτοιμος να ξανακάνω οικογένεια...», φαίνεται πως δηλώνει ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ενάμιση χρόνο μετά το θανατηφόρο τροχαίο που οδήγησε στο θάνατο τη γυναίκα και το παιδί του. Σύμφωνα με όσα είπε συγγενής του Υπάτιου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο ίδιος μετά την τραγωδία που έζησε, γυρνά σελίδα στη ζωή του και παντρεύεται ξανά.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έζησε τραγικές στιγμές, όταν ο νεαρός Γιώργος Βακάκης έπεσε με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του και ταχύτητα 320 χλμ/ώρα πάνω στο όχημά του, βάζοντας τέλος στις ζωές των αγαπημένων του. Η τραγωδία συνέβη όταν ο 41χρονος Υπάτιος στάθμευσε το αυτοκίνητό του στον παράδρομο για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες, αφήνοντας μέσα στο αυτοκίνητο τη σύζυγο και το παιδί του.

Λίγα λεπτά αργότερα η μοιραία Πόρσε έπεσε πάνω στο ήδη σταθμευμένο όχημα και το διέλυσε, ενώ και τα δύο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες. Το αυτοκίνητο που καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο, οδηγούσε ο γιος του «Mr Jumbo», ο οποίος επίσης βρήκε τραγικό θάνατο, όπως και ο συνεπιβάτης του.

Η ταχύτητα της Πόρσε ήταν τόσο μεγάλη, που ήταν αδύνατον να αποφευχθεί η σύγκρουση με το γκρι Χόντα, μέσα στο οποίο βρισκόταν η 33χρονη σύζυγος του Πατμάνογλου, Αποστολία και ο τρίχρονος γιος του, Παύλος.

Δείτε το βίντεο:

Η Τατιάνα Στεφανίδου, αποκάλυψε στη σημερινή της εκπομπή, ότι ο Υπάτιος στις αρχές Δεκέμβρη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καινούρια του σύντροφο. Αυτή είναι η σύντροφος του Υπάτιου:

ΥΠΑΤΙΟΣ1

«Εγώ είμαι έτοιμος να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, η κοινωνία δεν είναι...»

Ο ίδιος τον Οκτώβριο του 2017, μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, είχε τονίσει πως «δεν μπορεί τη μιζέρια και πως δεν θέλει να κλάψει, αλλά να βοηθηθεί».Τότε, μάλιστα, δήλωνε ότι νιώθει έτοιμος να ξαναφτιάξει τη ζωή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή είχα οικογένεια και πολύ ευτυχισμένη, μου λείπει πάρα πολύ η οικογένεια... Εγώ είμαι πανέτοιμος, η κοινωνία δεν είναι... Εάν ο Θεός μου δώσει τον κατάλληλο άνθρωπο, είμαι έτοιμος»...

«Η ζωή συνεχίζεται…»

ΥΠΑΤΙΟΣ 1

Μάλιστα, ο Υπάτιος είχε στείλει το μήνυμά του πριν από λίγες ημέρες μέσα από το προφίλ του στο Facebook.

ΥΠΑΤΙΟΣ 2

Διαβάστε επίσης:

Οδοιπορικό του Newsbomb.gr στη Μόρια (pics+vid)

Άρθρο - «φωτιά» του Newsweek: Ανησυχία για βιασμούς παιδιών στη Μόρια