ΕΛΛΑΔΑ

Πολυτεχνείο: Δείτε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στο κέντρο της Αθήνας

Πολυτεχνείο: Δείτε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στο κέντρο της Αθήνας

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την «45η Επέτειο του Πολυτεχνείου» και της πορείας που θα ακολουθήσει, θα ισχύσουν και σήμερα σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν όλο το οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.

Ο τριήμερος εορτασμός, που θα κορυφωθεί με την καθιερωμένη πορεία στην αμερικανική πρεσβεία, ξεκίνησε την Πέμπτη (15/11), σε ήρεμο κλίμα, με εξαίρεση την κατάληψη του κεντρικού κτηρίου του Πολυτεχνείου, «Αβέρωφ». Η Επιτροπή Εορτασμού έχει ήδη κάνει έκκληση με ανακοίνωσή της να αποχωρήσουν οι καταληψίες και έχει σχολιάσει ότι «οι ενέργειες και πρακτικές που λαμβάνουν χώρα στο κτήριο Αβέρωφ είναι καταδικαστέες».