ΕΛΛΑΔΑ

Στερνό αντίο σήμερα για το 13χρονο αγγελούδι που «έφυγε» την ώρα που κοιμόταν

Στερνό αντίο σήμερα για το 13χρονο αγγελούδι που «έφυγε» την ώρα που κοιμόταν

Το τελευταίο αντίο, στον μικρό Στέφανο-Παναγιώτη Μητσιάκη, που «έφυγε» ξαφνικά στον ύπνο του, τα ξημερώματα της Τρίτης, θα πει σήμερα η κοινωνία των Τρικάλων.

Η κηδεία του Στέφανου - Παναγιώτη Μητσιάκη θα γίνει στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πιαλείας.

Βαρύτατο είναι το πένθος των γονέων του, Κωνσταντίνου και Ελένης, της αδερφής του Γεωργίας, των παππούδων και των γιαγιάδων του, καθώς και όλης της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr οι γονείς 13χρονου Στέφανου - Παναγιώτη Μητσιάκη όταν πήγαν να ξυπνήσουν το παιδί τους το πρωί για να το στείλουν στο σχολείο, το βρήκαν χωρίς αισθήσεις στο κρεβάτι του. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο Κ.Υ. Πύλης και από εκεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συλλυπητήριο μήνυμα

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του μαθητή Στέφανου – Παναγιώτη Μητσιάκη εξάλλου εξέδωσε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Πύλης στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Πύλης, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους γονείς, συγγενείς και συμμαθητές του αγαπημένου μας Στέφανου Μητσιάκη, μαθητή της Πρώτης τάξης του σχολείου μας».

Κλειστά λόγω πένθους το Γυμνάσιο Πύλης και στο Δημοτικό Σχολείο Πιαλείας

Επίσης σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πύλης που υπογράφει ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας αποφασίστηκε η διακοπή των μαθημάτων κατά την ημέρα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 λόγω του αδίκως θανόντος μαθητή της Α΄ Τάξης Στέφανου Μητσιάκη του Κωνσταντίνου και την πάνδημη συμμετοχή ολοκλήρου του σχολικού συγκροτήματος στην κηδεία του.

Διαβάστε επίσης: Τι πρέπει να λέμε όταν ανάβουμε ένα κερί;

Πηγή: trikalanews.gr