ΕΛΛΑΔΑ

Νέα μαρτυρία για την εξαφάνιση του Πρέμου από το Άγιο Όρος: «Εγώ βοήθησα τον αγνοούμενο» (vid)

Νέα μαρτυρία για την εξαφάνιση του Πρέμου από το Άγιο Όρος: «Εγώ βοήθησα τον αγνοούμενο» (vid)

Ο αγνοούμενος άνδρας είχε μιλήσει με μοναχούς για τα προβλήματα του

Νέα στοιχεία για τον αγνοούμενο Τάσο Πρέμο 61 χρόνων, που χάθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου από τη Μονή Ξενοφώντος, έβγαλε χθες (7/12/2018) η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Εντόπισε τον μοναχό που τον βοήθησε να βγάλει το ειδικό διαμονητήριο όπως είχε αποκαλύψει φίλος του στην εκπομπή, που θα του επέτρεπε να μείνει για αρκετές μέρες στο Άγιο Όρος.

Ο Πατέρας Σεραφείμ ετοιμαζόταν να φύγει από τη Μονή Ξενοφώντος με το καραβάκι όταν συνάντησε τον Τάσο Πρέμο μια μέρα πριν εξαφανιστεί, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου.

Φίλοι του Πρέμου από το Αγρίνιο είχαν επικοινωνήσει μαζί του για να του ζητήσουν να φιλοξενηθεί στο μοναστήρι.

Όπως είπε ο Πατέρας , ο Πρέμος είχε σκοπό να προσφέρει τις υπηρεσίες του όσο θα έμενε εκεί και θα ασχολιόταν με ξυλουργικές εργασίες.

Διευκρίνισε πως σε αυτόν δεν είχε εκφράσει την επιθυμία να μονάσει.

O Πατέρας Σεραφείμ ενημερώθηκε για την εξαφάνιση την Παρασκευή που επέστρεψε στο Άγιο Όρος και ανέφερε πως οι περισσότεροι στη Μονή πιστεύουν πως έπεσε στη θάλασσα καθώς τα ρούχα του βρέθηκαν σε ένα βράχο.

«Δεν μπορώ να ξέρω αν κρύβεται σε κάποια σκήτη και αν συνεννοήθηκε με κάποιον για κάτι τέτοιο. Προσωπικά δεν το πιστεύω γιατί το θεωρώ αδύνατο να γίνει αυτό στις μέρες μας. Για να βρεθούν τα ρούχα του στην παραλία,, μπήκε στη θάλασσα… Εύχομαι ο Θεός να φροντίσει τον άνθρωπο αυτόν όπου κι αν βρίσκεται» κατέληξε.

ΠΗΓΗ anikolouli.gr