Δολοφονία φοιτήτριας: «Δεν τη σκότωσα εγώ, ο Αλβανός τη χτυπούσε με το σίδερο στο πρόσωπο»

Newsroom Newsroom

Δολοφονία φοιτήτριας: «Δεν τη σκότωσα εγώ, ο Αλβανός τη χτυπούσε με το σίδερο στο πρόσωπο»

Τη δική του εκδοχή για την άγρια δολοφονία της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη αλλά και για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ στη Ρόδο δίνει ο 21χρονος Ροδίτης.

Στην απολογία του, την οποία έδωσε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, ο 21χρονος «δείχνει» τον 19χρονο για τη δολοφονία της φοιτήτριας, υποστηρίζοντας πως ο συγκατηγορούμενός του ψεύδεται ασυστόλως και πως ο Αλβανός περιγράφει τις πράξεις του ως δικές του.

Μάλιστα, περιγράφοντας τι συνέβη στο μοιραίο σπίτι, ισχυρίζεται πως ο 19χρονος ήταν αυτός που χτύπησε τη φοιτήτρια με το ηλεκτρικό σίδερο, ενώ δηλώνει πως βρισκόταν σε κατάσταση σοκ από την οργή του Αλβανού.

«Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για την άτυχη κοπέλα και έχω μετανιώσει για την ανάμειξή μου στη συγκάλυψη της αποτρόπαιας πράξης του συγκατηγορουμένου μου. Επίσης θα ήθελα από την αρχή να δηλώσω ότι ο συγκατηγορούμενός μου ψεύδεται ασυστόλως και περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές μου, με σκοπό να απαλλάξει τον εαυτό του από τις ευθύνες του» ανέφερε στην απολογία του ο 21χρονος.

Τι συνέβη πριν από τη δολοφονία

«Την 27 Νοεμβρίου 2018 ο 19χρονος με ρώτησε αν είχα ελεύθερο το σπίτι στου Πεύκους, όπου διαμένω με την οικογένειά μου τους καλοκαιρινούς μήνες και αν μπορούσα να φέρω το αυτοκίνητό μου να πάμε με μία κοπέλα που είχε γνωρίσει εκεί. Μου είπε ότι η κοπέλα ήταν εντάξει και ότι δεν είχε πρόβλημα να είμαστε και οι τρεις. Πράγματι πήρα το επαγγελματικό αυτοκίνητο του πατέρα μου και πήγαμε να την παραλάβουμε. Ο φίλος μου πήγε να της χτυπήσει την πόρτα και μετά από λίγο ήρθαν μαζί. Εκείνος έκατσε στο τιμόνι και η κοπέλα μέσα στην καμπίνα ως συνοδηγός και εγώ στην καρότσα. Πήγαμε στους Πεύκους, κάτσαμε κι εγώ και η κοπέλα ήπιαμε ένα ποτό. Ο 19χρονος δεν ήπιε» ανέφερε ο Ροδίτης.

Ο 19χρονος τη χτύπησε με το σίδερο

«Εγώ γέλασα με το σχόλιο που έκανε η κοπέλα για τον συγκατηγορούμενό μου και τότε εκείνος έπαθε υστερία και βρίζοντάς την, της τράβηξε δύο δυνατές γροθιές στο πρόσωπο και η κοπέλα έπεσε κάτω ζαλισμένη.

Έσκυψε και την έπιασε από το λαιμό και την έσφιγγε και της χτυπούσε το κεφάλι κάτω. Όπως ήταν σκυμμένος είδε το ηλεκτρικό σίδερο και το έπιασε και τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο.

Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ από την αιφνιδιαστική του αντίδραση και του φώναζα ''σταμάτα θα την σκοτώσεις'', αλλά εκείνος ήταν εκτός εαυτού. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν τον είχα ξαναδεί σε αυτή την κατάσταση.

Η κοπέλα παρέμενε ακίνητη και δεν αντιδρούσε. Σε κάποια στιγμή τον τράβηξα πίσω και τον ρώτησα τι έπαθε και την χτυπά και τότε αυτός μου είπε ''καλά να πάθε η κ…, εμένα δεν θα μου πει αυτό το πράγμα''. Του λέω πρέπει να ειδοποιήσουμε ασθενοφόρο, αλλά εκείνος που είπε ότι η κοπέλα δεν ζει και να μην τολμήσω να ειδοποιήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 21χρονος.

«Τότε του είπα ότι αυτό είναι το σπίτι της οικογένειάς μου και φέρω ευθύνη που τον έβαλα μέσα και ότι πρέπει να ειδοποιήσουμε κάποιον ή έστω να την πάμε στο νοσοκομείο και να την αφήσουμε εκεί κοντά.

Τότε ο 19χρονος μου είπε ότι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο και ότι πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτήν γιατί ''έφυγε'' όπως μου είπε χαρακτηριστικά. Τότε πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και μου είπε να την πάμε κάπου απόμερα να την αφήσουμε και ότι καλά θα έκανα να τον βοηθούσα.

Ο 19χρονος την πέταξε στη θάλασσα

«Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ και φόβου και πράγματι την έβαλε στη θέση του συνοδηγού με ένα σεντόνι πάνω της και εγώ έκατσα στην καρότσα και του έλεγα πού να πάει. Όταν φτάσαμε στην περιοχή Φώκια που είναι τώρα απόμερο μέρος την έβγαλε από το αυτοκίνητο και ενώ εγώ νόμιζα ότι θα την αφήσει εκεί στην άκρη, την πέταξε από το δρόμο κάτω στη θάλασσα. Γύρισε και μου είπε: ''αυτό ήταν! Τώρα ξέχασε το συμβάν και μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν. Ό,τι έγινε έγινε, εγώ δεν πάω φυλακή για αυτήν''.

Γυρίσαμε σπίτι και μου είπε να καθαρίσουμε καλά και μετά πήρε τα πράγματα της κοπέλας, τα ρούχα και το σίδερο και πήγε και τα πέταξε με το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω πού. Γυρίσαμε στη Ρόδο και σε όλη τη διαδρομή δεν μιλήσαμε.

Ήταν απόλυτα ψυχρός και απόμακρος και εγώ είχα φοβηθεί πολύ, γιατί μου είχε αφήσει υπονοούμενο ότι αν δεν κάνω ό,τι λέει θα έχω την τύχη της. Επειδή ο 19χρονος είναι και γνώστης πολεμικών τεχνών και έχει καταγωγή από την Αλβανία, πραγματικά φοβήθηκα», προσθέτει ο 21χρονος.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει, ότι μετά και τα χτυπήματα με το σίδερο και βλέποντας την κατάσταση του κρανίου της, ήταν βέβαιος ότι η κοπέλα είχε πεθάνει. Δυστυχώς, εκείνη τη στιγμή δεν μπόρεσα να τη βοηθήσω γιατί αιφνιδιάστηκα από την οργή και τη μανία του 19χρονου και πραγματικά φοβήθηκα και για τη δική μου ζωή».

Μάλιστα, ξεκαθαρίζει πως σε καμία περίπτωση δεν χτύπησε εκείνος την κοπέλα.

«Ζητώ να εξεταστεί το ηλεκτρικό σίδερο»

«Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επισημάνω και την ιατροδικαστική έκθεση, η οποία ουσιαστικά επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μου.

Δηλαδή ότι η κοπέλα υπέστη σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα του συγκατηγορουμένου μου και δεν είχε τις αισθήσεις της. Ότι είχε ακατάσχετη αιμορραγία και αν δεν είχε επέλθει ο πνιγμός θα απεβίωνε από τη σοβαρότητα των τραυμάτων της.

Ότι κατά τη μεταφορά της στο σημείο της παραλίας, δεν είχε τις αισθήσεις της και μετά βίας κρατιόταν στη ζωή. Οι παρατηρήσεις αυτές γίνονται για να καταδείξω ότι πράγματι η εικόνα που αντίκρισα μετά τα χτυπήματα ήταν τέτοια που θεώρησα την κοπέλα νεκρή από το σπίτι.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι ποτέ δεν είπα ότι ήταν ζωντανή όταν την πετάξαμε και ότι είπα ''να το τελειώνουμε''. Μάλιστα, επειδή ο συγκατηγορούμενός μου συνεχίζει την εγκληματική του συμπεριφορά, προσπαθώντας να μετακυλήσει τις πράξεις του σε μένα, ζητώ να εξεταστεί το ηλεκτρικό σίδερο για δακτυλικά αποτυπώματα και εξέταση DNA, όσο και να υποβληθεί ο συγκατηγορούμενός μου σε τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε πιει, όπως ισχυρίζεται, και τι ουσίες λαμβάνει».

«Είμαι θύμα των αποτρόπαιων πράξεών του»

«Δυστυχώς με την άτυχη κοπέλα βρέθηκε και εγώ θύμα των αποτρόπαιων πράξεων του συγκατηγορούμενού μου, αφού με εξανάγκασε σε πράξη που ντρέπομαι και έχω μετανιώσει».

Διαβάστε επίσης: Ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα: Αυτές είναι οι περιοχές που κινδυνεύουν περισσότερο (ΧΑΡΤΕΣ)

Συμφωνία Πρεσπών: Σε πανικό ο Τσίπρας - Ζητάει νέο πρωτόκολλο συμφωνίας από Ζάεφ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved