ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιοφάνεια με τσουχτερό κρύο το πρωί

Ηλιοφάνεια με τσουχτερό κρύο το πρωί

Γενικά αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αλλά με χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες και τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά, θα επικρατήσουν σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Από τη νύχτα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός με ανέμους που θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές ομίχλες κυρίως το πρωί. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις που τη νύχτα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 18 βαθμούς Κελσίου.Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο: Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές ομίχλες κυρίως το πρωί. Από το βράδυ αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 18 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και πρόσκαιρα στα βόρεια αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.