ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στην Κρήτη: Μπαρ υποσχόταν «ροζ» νύχτες σε πελάτες

Σάλος στην Κρήτη: Μπαρ υποσχόταν «ροζ» νύχτες σε πελάτες

Κρήτη | υπόθεση μαστροπείας: Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται πλέον ένας 60χρονος και μία 37χρονη, με την κατηγορία της μαστροπείας, επειδή εξέδιδαν 45χρονη αλλοδαπή σε μπαράκι της Μεσαράς Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, αστυνομικοί ερευνούσαν τη συγκεκριμένη υπόθεση μετά από πληροφορίες ότι ένας 60χρονος και μία 37χρονη εξέδιδαν μία 45χρονη αλλοδαπή σε μπαράκι της περιοχής.

Έτσι, στήθηκε μία σωστά οργανωμένη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας ένας αστυνομικός παράστησε τον πελάτη του καταστήματος και υποστήριξε ότι, έναντι χρηματικής αμοιβής, θέλει να συνευρεθεί με την 45χρονη.

Ωστόσο, τα χρήματα του αστυνομικού ήταν προσημειωμένα και μετά την παράνομη δοσοληψία ακολούθησε η σύλληψη των δύο δραστών, της 37χρονης και του 60χρονου.

Στη συνέχεια έγινε έρευνα στο μπαράκι όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 960 ευρώ, αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι η 45χρονη εκδίδονταν και με θαμώνες του μαγαζιού.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου.

Σε βάρος της 45χρονης σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Νέα εξέλιξη – σοκ στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη που ανατρέπει τα δεδομένα

Κοινωνικό μέρισμα: Δεύτερη ευκαιρία – Αυτές οι αιτήσεις ελέγχονται ξανά