ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση αγάπης από το UNIVERSAL TRAINING στον Ξενώνα Φιλοξενίας Αστέγων του Δήμου Αθηναίων

Κίνηση αγάπης από το UNIVERSAL TRAINING στον Ξενώνα  Φιλοξενίας Αστέγων του Δήμου Αθηναίων

Με κεντρικό μήνυμα Universal starts with U, σπουδαστές και καθηγητές Barbering και Κομμωτικής του Universal Training, κινητοποιήθηκαν και πήραν την πρωτοβουλία να είναι εκείνοι που θα δώσουν ένα μήνυμα αγάπης στους συνανθρώπους μας που αυτές τις ημέρες νοιώθουν ακόμα πιο μόνοι.

Μαζί με τους καθηγητές τους και τα βαλιτσάκια τους, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ξενώνα Φιλοξενίας Αστέγων του Δήμου Αθηναίων για να περιποιηθούν τους δεκάδες συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στο χώρο. Ο στόχος τους απλός: Nα τους βρουν οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων όμορφους και περιποιημένους έχοντας δεχτεί το ανθρώπινο χάδι της φροντίδας.

Άνδρες και γυναίκες που ζουν στον Ξενώνα του Δήμου, εμπιστεύτηκαν τα έμπειρα χέρια των καθηγητών του Universal Training, Kωνσταντίνου Μεγαπάνου, Παύλου Κεντρωτά και Δέσποινας Τούμπουρα που με την υποστήριξη των σπουδαστών τους δημιούργησαν ίσως τα πιο όμορφα κεφάλια της χρονιάς.

Η συγκίνηση μεγάλη σε όλους. Οι αγκαλιές πολλές. Και οι ψυχές γέμισαν από χαρά κι αγάπη. Οι φωτογραφίες και το βίντεο μιλούν από μόνα τους….

Πληροφορίες & Εγγραφές:

http://www.universaltraining.edu.gr/spoydes/kommotiki-makigiaz/barbering?utm_source=dt&utm_medium=dt&utm_campaign=barbering

Universal Training
Μαυροκορδάτου 1-3 & Ακαδημίας, Αθήνα
Τηλ: 210 3801133
www.universaltraining.edu.gr