ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στα Χανιά: Σκύλος δάγκωσε 31χρονο στα γεννητικά όργανα

ΣΟΚ στα Χανιά: Σκύλος δάγκωσε 31χρονο στα γεννητικά όργανα

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας άνδρας στα Χανιά όταν ένας σκύλος τον δάγκωσε στα γεννητικά όργανα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος πήγε για επαγγελματικό λόγο σε κατάστημα στα Χανιά. Όσο κουβέντιαζε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και του σκύλου, εντελώς ξαφνικά το πίτμπουλ του επιτέθηκε αρπάζοντάς τον από τα γεννητικά όργανα.

Όπως ήταν φυσικό η ξαφνική αυτή επίθεση προκάλεσε φρικτούς πόνους στον 31χρονο Χανιώτη και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Μεγάλη έκπληξη ωστόσο προκάλεσε η αντίδραση του ιδιοκτήτη ο οποίος άρχισε… να γελάει. Ευτυχώς ένας υπάλληλος του καταστήματος φάνηκε ότι κατάλαβε τη σοβαρότητα του περιστατικού και τον μετέφερε όσο πιο γρήγορα μπορούσε με το αυτοκίνητό του στο Νοσοκομείο Χανίων.

Εκεί, οι γιατροί μόλις είδαν το τραύμα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, αμέσως μεταφέρθηκε στην Ουρολογική του Νοσοκομείου όπου λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκε το χειρουργείο. Ο νεαρός Χανιώτης παρέμεινε στο νοσοκομείο μέχρι και την Πέμπτη. Οι γιατροί του έχουν συστήσει πλήρη ακινησία για τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ φαίνονται αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση.

Ο 31χρονος όπως είναι φυσικό είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προσπαθώντας και ο ίδιος να συνειδητοποιήσει τι συνέβη που παραλίγο να του προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά.