ΕΛΛΑΔΑ

Αιμόφυρτος στο κελί του ο δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη

Αιμόφυρτος στο κελί του ο δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη

Αιμόφυρτος φέρεται να βρέθηκε μέσα στο κελί του ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία και το βιασμό της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, από τραύματα που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

Σύμφωνα με δηλώσεις συγγενή, ο 21χρονος κατηγορούμενος που κρατείται στις φυλακές Γρεβενών, αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι.

«Χτύπησε το κεφάλι του στους τοίχους του κελιού. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όμως, όσο περνάει ο καιρός και καταλαβαίνει, τρελαίνεται», δήλωσε συγγενής του 21χρονου κατηγορούμενου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Υπενθυμίζεται ότι από τις καταθέσεις των δύο κατηγορουμένων προκύπτει οι δύο άνδρες βίασαν και δολοφόνησαν την 21χρονη φοιτήτρια επειδή εκείνη αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η Ελένη Τοπαλούδη δεν πρόλαβε να αντιδράσει στα χτυπήματα που δέχτηκε, καθώς οι δύο νεαροί την είχαν ακινητοποιήσει κρατώντας της τα χέρια, γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνεργασία που είχαν οι δύο κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Έτσι, φαίνεται πως καταρρίπτονται τα λεγόμενα του ενός κατηγορουμένου που ισχυρίζεται ότι είχε πάει στο άλλο δωμάτιο την ώρα που φοιτήτρια δέχθηκε τα μοιραία χτυπήματα.

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχιαστική αποκάλυψη για το μαρτυρικό θάνατο της Ελένης