ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Στην Αλβανία θα μεταφερθεί αύριο η σορός της 29χρονης Αγγελικής (vid)

Κέρκυρα: Στην Αλβανία θα μεταφερθεί αύριο η σορός της 29χρονης Αγγελικής (vid)

Στην Αλβανία αναμένεται να μεταφερθεί αύριο (8/1/2019) νωρίς το πρωί, η σορός της 29χρονης Αγγελικής που έχασε την ζωή της, από τα χέρια του πατέρα της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Κέρκυρας Χρυσαυγή Κούση και σε δηλώσεις της στο Corfutvnews ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες και με εντολή της Εισαγγελικής Αρχής .

Η σορός θα μεταφερθεί δωρεάν από γραφείο τελετών της Κέρκυρας, μέχρι τα Ελληνοαλβανικά σύνορα (Μαυρομάτι) και στην συνέχεια συνεργάτης του θα μεταφέρει στην περιοχή Μπεράτ στη μητέρα της.

Το χρονικό

Ο 52χρονος σκότωσε με πολλαπλά χτυπήματα με λοστό την ίδια του την κόρη, ανήμερα της πρωτοχρονιάς και την έθαψε στην αυλή του σπιτιού του στην Αλεπού Κέρκυρας.

Τη δολοφονία της Αγγελικής Πέτρου που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Κέρκυρας, ομολόγησε ο ίδιος ο δράστης μετά από πολύωρη ανάκριση, αν και αρχικά ήταν αυτός που είχε προσφύγει στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνιση του παιδιού του και παρακαλώντας τους αστυνομικούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να τη βρουν!

Κατά τη δίωρη απολογία του εμφανίστηκε μετανοιωμένος και συντετριμμένος για την πράξη του, ενώ ο δικηγόρος του ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη υποστηρίζοντας ότι ο πελάτης του όταν τέλεσε το φρικτό έγκλημα, ήταν σε κατάσταση αμόκ!

Ο δικηγόρος του δράστη, επιχείρησε να διαψεύσει ότι ο πελάτης του ήταν και στο παρελθόν βίαιος απέναντι στην κόρη του, παρά την καταγγελία που η κοπέλα είχε κάνει στις αστυνομικές αρχές πριν από λίγα χρόνια, ενώ εξαπέλυσε βολές κατά της νονάς του θύματος που σε δηλώσεις της είχε υποστηρίξει ότι ο 52χρονος χτύπαγε το παιδί του.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο «Ρόκι» το σκυλάκι της άτυχης 28χρονης ήταν εκείνος που καθοδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που βρέθηκε θαμμένη η Αγγελική.

Ο “Ρόκι”, ένα ηλικιωμένο σκυλάκι που έζησε για χρόνια κοντά στην κοπέλα, από την πρώτη στιγμή έτρεχε προς το σημείο του κήπου που ο πατέρας έθαψε το πτώμα της.

Αναπαράσταση ζήτησε η Πολιτική Αγωγή

Την εκ νέου αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος ζήτησε η Πολιτική Αγωγή, για τη στυγερή δολοφονία της 29χρονης από τον πατέρα της, που χθες κρίθηκε ομόφωνα από τις δικαστικές αρχές Κέρκυρας, προφυλακιστέος.

Εκτός της αναπαράστασης στον τόπο του εγκλήματος, η δικηγόρος της μητέρας της 29χρονης φέρεται πως ζήτησε παράλληλα και συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν διεπράχθη και σεξουαλικό έγκλημα.