ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα στη λαϊκή αγορά Τρικάλων

Παρέμβαση εισαγγελέα στη  λαϊκή αγορά Τρικάλων

Η αναφορά του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων για σημαντικές παραλείψεις στο θέμα της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς της πόλης προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα .


Συγκεκριμένα ο τοπικός σύλλογος κατέθεσε σε όλες τις αρμόδιες αρχές (Δήμο, Περιφερειακή Ενότητα, Δημοτική Αστυνομία, Υπουργείο Εσωτερικών, Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, Εισαγγελία Εφετών Λάρισας και Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων) από τον περασμένο Ιούλιο αναφορά καταγγέλλοντας «συστηματικές παραλείψεις οφειλομένων ενεργειών εκ μέρους της Δ/νσης Τοπ. Αυτ/σης και Δ/σης Ν. Τρικάλων, Δ/νσης Εμπορίου Ν.Α. Τρικάλων, του Δήμου Τρικκαίων και της Δημοτικής Αστυνομίας δήμου Τρικκαίων καθώς και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σχετικά με την καθημερινή παράνομη λειτουργία υπαίθριας αγοράς στο κέντρο των Τρικάλων και ειδικότερα στις οδούς «28ης Οκτωβρίου και Αλβανικού Μετώπου»».

Η Δικαιοσύνη διεξάγει έρευνα για την υπόθεση καλώντας ήδη τα πρώτα πρόσωπα για να καταθέσουν.

Ο πρόεδρος του ΕΣΤ κ. Χρ. Καλέας υποστήριξε ότι «πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί ο νόμος και να τελειώσει αυτό το μπάχαλο που επικρατεί», συμπληρώνοντας πως αυτή τη στιγμή είναι θεσμοθετημένες τρεις λαϊκές ,τη Δευτέρα, και οι δύο περιφερειακές την Τετάρτη και το Σάββατο.