ΕΛΛΑΔΑ

Τι απαντά ο Πατμάνογλου για την αποζημίωση που θα πάρει από τον «Mr Jumbo»

Τι απαντά ο Πατμάνογλου για την αποζημίωση που θα πάρει από τον «Mr Jumbo»

Την δική του απάντηση έδωσε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, σε δημοσίευμα που ανέφερε ότι του επιδικάστηκε το ποσό των 1.200.000 ευρώ μετά το δυστύχημα, στο οποίο έχασε γυναίκα και παιδί μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν πολλούς σχετικά με την εν λόγω αποζημίωση, η οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, έδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος του Υπάτιου, Ιωάννης Ντεμογιάννης.

Ο δικηγόρος ανέφερε πως έχει εκδοθεί η απόφαση και ότι το ποσό των 1.200.000 ευρώ που επιδικάστηκε είναι για όλους τους συγγενείς, και της Αποστολίας και του μικρού Παύλου (της συζύγου και του γιου του Υπάτιου Πατμάνογλου).

Όπως είπε, τα άτομα που διεκδικούν αυτό το ποσό είναι 9. Συγκεκριμένα, ήταν 10 τα άτομα, ωστόσο, το ένα άτομο (η γιαγιά του Υπάτιου) απεβίωσε, επομένως οι ενάγοντες έχουν μειωθεί στους 9 και το ποσό δεν μοιράζεται ισόποσα.

Επίσης, τόνισε πως το ποσό επιδικάστηκε και στην ασφαλιστική εταιρεία και στον κύριο Βακάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η αγωγή της οικογένειας Πατμάνογλου και των συγγενών της αδικοχαμένης Αποστολίας είχε συζητηθεί τον Φεβρουάριο του 2018, έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σχετικές ειδήσεις