ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Γραικού: Σπάει τη σιωπή της η σύζυγος του κτηνοτρόφου

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Γραικού: Σπάει τη σιωπή της η σύζυγος του κτηνοτρόφου

«Να ανάψω ένα κερί, να του κάνω ένα μνημόσυνο…»

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής (08/02), σημειώθηκαν δικαστικές εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του Δημήτρη Γραικού καθώς έγινε γνωστό ότι ο Εισαγγελέας Εφετών ζήτησε να ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και χαρακτήρισε ως εσφαλμένη την απόφαση της Εισαγγελέως να στείλει την υπόθεση στο αρχείο.

Παράλληλα και μετά από μήνες σιωπής, η σύζυγος του Δημήτρη Γραικού, η οποία αρχικά υποστήριζε πως ο άνδρας της ζει, μίλησε για όλα στην Αγγελική Νικολούλη.

«Το ότι εγώ και τα παιδιά μου δεν εμφανιζόμαστε, δεν σημαίνει ότι δεν πονάμε», τόνισε.

«Άνοιξε η γη και τον κατάπιε… Αναρωτιέμαι πως έγινε αυτό… Ακολουθήσαμε και εμείς τη διαδρομή που φάνηκε να έκανε σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας που τον κατέγραψαν. Κανείς δεν βρέθηκε που να είδε κάτι. Στα σφαγεία μας είπαν πως στο γεύμα που ακολούθησε τη σφαγή των ζώων εκείνη την ημέρα, ήταν αρκετά άτομα. Οι περισσότεροι έφυγαν και έμεινε ο Δημήτρης με τον έμπορο με τον οποίο είχε την οικονομική συναλλαγή και η κυρία που κρατούσε το κυλικείο. Αφού κοίταξαν κάποια τιμολόγια, πρώτος έφυγε ο έμπορος και στη συνέχεια ο σύζυγος μου».

Στην συζήτηση με τη δημοσιογράφο άφησε να εννοηθεί ότι τα ζώα που σφαγιάστηκαν είχαν μεγαλύτερη αξία και πως ο σύζυγος της δεν έλαβε τα χρήματα που λέγονται…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Τόνισε δε, ότι το σημαντικό για την ίδια και τα παιδιά της είναι να μάθουν την αλήθεια.

«Αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να μάθουμε τι απέγινε ο Δημήτρης, ο πατέρας των παιδιών μου, ο άνδρας μου… Αν κάποιοι έχουν φταίξει για τον χαμό του, να αποδοθεί δικαιοσύνη, να πληρώσουν… Πέρασαν δύο χρόνια και το μόνο που έκανα ήταν να ανάψω ένα κεράκι στην εκκλησία. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω… Πρέπει να μάθουμε… Να κάνουμε κι εμείς ένα μνημόσυνο, να αναπαυθεί η ψυχή του…», είπε χαρακτηριστικά.

Η σύζυγος του αγνοούμενου αναφέρθηκε στην ένταση που υπήρχε ανάμεσα τους, από τη στιγμή που του ανακοίνωσε πως ήθελε να χωρίσουν. Στη συνέχεια όπως υποστήριξε, αποφάσισαν να τα βρουν και για το λόγο αυτό έκαναν οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά τους, σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα.

«Περάσαμε μια κρίση μετά από είκοσι πέντε χρόνια γάμου. Από κει και πέρα ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Καμία ένταση δεν υπήρχε ανάμεσα μας το διάστημα πριν χαθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Φοιτήτρια νοίκιασε σπίτι συνταξιούχου - Αυτό που ανακάλυψε τον έστειλε φυλακή

Καιρός: Βροχές, χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες - Ψυχρή εισβολή με χιονοπτώσεις ακόμα και στην Αθήνα

Σχετικές ειδήσεις