ΕΛΛΑΔΑ

Μπλόκα αγροτών: «Εισβολή» των τρακτέρ στο Βόλο - «Ζεσταίνουν μηχανές» για Αθήνα (pics)

Μπλόκα αγροτών: «Εισβολή» των τρακτέρ στο Βόλο - «Ζεσταίνουν μηχανές» για Αθήνα (pics)
Συγκέντρωση έξω από την πρώην Νομαρχία
e-thessalia.gr

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, διαμηνύοντας στην κυβέρνηση πως δεν πρόκειται να υποχωρήσουν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.  

Σήμερα Δευτέρα (11/02) εκπνέει το τελεσίγραφο των αγροτών προς την κυβέρνηση και αναμένεται να αποφασιστεί σε γενική συνέλευση η εξέλιξη των κινητοποιήσεων.

Οι αγρότες ξεκαθαρίζουν πάντως ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν και διαμηνύουν ότι είναι ικανοί να «κατέβουν» με τα τρακτέρ στην Αθήνα.

Οι παραγωγοί της Μαγνησίας, πραγματοποίησαν σήμερα συλλαλητήριο στο κέντρο του Βόλου με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους αυτοκίνητα.

Η συγκέντρωση των αγροτών πραγματοποιήθηκε έξω από το κτήριο των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, Ιωλκού με Αναλήψεως

Σύμφωνα μ το e-thessalia.gr, υπολογίζεται ότι στο συλλαλητήριο κατέβηκαν περίπου 150 αγροτικά αυτοκίνητα και 4 τρακτέρ.

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Νοτίου Πηλίου Μαρία Μαμούχα, τόνισε: «Είμαστε εδώ όλοι μαζί οι αγρότες για να διαμαρτυρηθούμε απέναντι στην ανταγροτική πολιτική της κυβέρνησης. Περιμένουμε σήμερα να ανταποκριθεί στο κάλεσμα που έχουμε απευθύνει για συνάντηση. Αν δεν ανταποκριθεί, συνεχίζουμε τους αγώνες».

Την αλληλεγγύη της στον αγώνα των αγροτών εξέφρασε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα των αγροτών με πρώτο και βασικό αίτημα τη μείωση του κόστους παραγωγής. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με ψηφίσματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και με έργα που αφορούν τους αγρότες προσπαθεί να τους βοηθήσει».

Στο παμμαγνησιώτικο συλλαλητήριο συμμετείχαν αγρότες από τους Αγροτικούς Συλλόγους Αλμυρού και Σούρπης, Νοτίου Πηλίου και από το μπλόκο Αερινού.

Δείτε φωτογραφίες από το συλλαλητήριο στην gallery του Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Ο Τσίπρας αποκάλυψε την ημερομηνία των βουλευτικών εκλογών

Αναδρομικά συνταξιούχων: Πότε θα επιστραφούν τα ποσά - Αναλυτικοί πίνακες για όλα τα Ταμεία

Σχετικές ειδήσεις