ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Χάος στα Χανιά - Πλημμύρισαν δρόμοι, εγκλωβίστηκαν οδηγοί (vid&pics)

Κακοκαιρία: Χάος στα Χανιά - Πλημμύρισαν δρόμοι, εγκλωβίστηκαν οδηγοί (vid&pics)
Βρέχει από το πρωί στα Χανιά

Καταρρακτώδης είναι η βροχή από το πρωί (13/2/2019) στα Χανιά, δημιουργώντας για μία ακόμη φορά προβλήματα σε διάφορες περιοχές και δρόμους της πόλης.

Tο κύμα κακοκαιρίας «Χιόνη» προκάλεσε νέες κατολισθήσεις στην εθνική οδό, μέχρι εγκλωβισμούς πολιτών σε πλημμυρισμένα σπίτια και οχήματα.

Πυροσβεστική και τροχαία βρίσκονται σε διαρκή κινητοποίηση, πηγαίνοντας από το ένα περιστατικό στο άλλο.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε σε αρκετά περιστατικά απάντλησης υδάτων από οικίες, ενώ σημειώθηκαν δύο περιστατικά εγκλωβισμού σε οχήματα.

Η πρώτη αφορά μία ηλικιωμένη στην περιοχή της Σούδας, η οποία δεν μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητό της καθώς ο δρόμος είχε μετατραπεί σε ποτάμι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Επίσης, μία οικογένεια με μικρά παιδιά εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητό της σε παράδρομο της Εθνικής, στην περιοχή των Περιβολίων. Η αντίδραση της Πυροσβεστικής και στα δύο περιστατικά ήταν άμεση και οι άνθρωποι είναι σώοι.

Στην Κάτω Σούδα δεκάδες είναι τα άτομα που έχουν εγκλωβιστεί σε αυτοκίνητα, με την τροχαία να κλείνει τον δρόμο στο σημείο, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Επίσης, οδικές αρτηρίες κλείνουν στην ευρύτερη περιοχή, ενώ η τροχαία δεν επιτρέπει την πρόσβαση ούτε στον παράδρομο της εθνικής στην περιοχή των Περιβολίων.

Διαβάστε επίσης:

Η «Χιόνη» πλήττει την Ελλάδα: Πού θα πέσει πολύ χιόνι και πού θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι (ΧΑΡΤΕΣ)

Σχετικές ειδήσεις