ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιζει ο πατέρας του Εύζωνα: Έσκυψα στο στήθος του και παρακαλούσα την καρδιά του να χτυπήσει

Συγκλονιζει ο πατέρας του Εύζωνα: Έσκυψα στο στήθος του και παρακαλούσα την καρδιά του να χτυπήσει
Συγκλονίζει ακόμα και τους πιο σκληρούς χαρακτήρες ο πατέρας του Εύζωνα

Ραγίζουν καρδίες τα λόγια του πατέρα του 24χρονου Εύζωνα, Σπύρου Θωμά που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (21/2).

Με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή ο Χρήστος Θωμάς περιγράφει τη στιγμή που ειδοποιήθηκε από τους αξιωματικούς της Προεδρικής Φρουράς για το θάνατο του γιού αλλά και για όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά το άψυχο κορμί του 24χρονου παλικαριού.

«Την Πέμπτη στις 11 (σ.σ. το βράδυ) έλαβα ένα τηλέφωνο από το Λοχαγό του γιου μου. Αμέσως ο νους μου πήγε στις κομπίνες με τα τηλέφωνα και ήμουν ψυχρός. Μου είπε πως ο γιος μου έπεσε από το κρεβάτι και πάει στο 401. Είπα στη γυναίκα μου πως πάω Αθήνα. Μετά με ξαναπήραν και μου είπαν πως του κάνουν ανανήψεις», είπε μιλώντας στην εκπομπή της «Μαζί σου» και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Αμέσως μετά εκμυστηρεύτηκε τις σκηνές που ακολούθησαν στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί ο γιος του.

«Φτάσαμε στην Αθήνα στο 401. Όταν είδα τον κόσμο να περιμένει από έξω κατάλαβα. Κατέβηκα και είπα: γιατί αυτή η υποδοχή αφού δεν μας ξέρετε; Πέρασα μέσα και είδα τον γιο μου στο κρεβάτι επάνω» είπε ο πατέρας του Εύζωνα και πρόσθεσε: «Έπεσα πάνω στο στήθος του, τον φίλαγα και παρακαλούσα να ακούσω την καρδιά του να χτυπήσει. Να ακούσω έναν ήχο. Μάταια όμως».

Μιλώντας για τον γιο του, είπε πως ήταν το παιδί που θα επιθυμούσε η κάθε οικογένεια Είπε, μάλιστα, πως προγραμμάτισε να πάει τώρα φαντάρος προκειμένου να είνια ελεύθερος τον ερχόεμνο Σεπτέμβριο για να πάει στην Αγγλία για να κάνει το μεταπτυχιακό του.

«Η απόφαση να υπηρετήσει στην Προεδρική Φρουρά ήταν καθαρά δική του επιλογή και επιθυμία. Η ένταξή του, μάλιστα, στο συγκεκριμένο σώμα ήταν κάτι που τον χαροποίησε ιδιαιτέρως. Ο ίδιος, υποστήριζε πως ό,τι κάνει στη ζωή του θέλει να το ζει. Δεν το έκανε για αναγνώριση, αλλά επειδή το ήθελε» είπε ο Χρήστος Θωμάς και τόνισε: Παρότι να υπηρετείς στην Προεδρική Φρουρά είναι κάτι πολύ δύσκολο, ο ίδιος δεν παραπονέθηκε ποτέ. Ήθελα κάθε Κυριακή να βλέπω το γιό μου και για αυτό ερχόμουν στην Αθήνα», ανέφερε ο Χρήστος Θωμάς.

Διαβάστε επίσης

Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο στα Χανιά: Αγνοείται ο οδηγός (vids)

Σχετικές ειδήσεις