ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις με τη διευθύντρια των «My Market» που προκάλεσε σάλο

Ραγδαίες εξελίξεις με τη διευθύντρια των «My Market» που προκάλεσε σάλο
Άμεση η αντίδραση της εταιρείας

Μετά τον σάλο με τον... μυστικό επισκέπτη και τα χαμόγελα, ήρθε τώρα αυτό.

Ένα «ραβασάκι» προς τους εργαζόμενους του My Market από τοπική διευθύντρια προκάλεσε σάλο, καθώς απαιτούσε χαμόγελα από τους εργαζόμενους εκφοβίζοντάς τους με την παρουσία του «μυστικού επισκέπτη» που θα τους αξιολογούσε.

Η εξέλιξη για την εριστική διευθύντρια δεν ήταν και η καλύτερη, καθώς την Πέμπτη (07/03) ενημερώθηκε πως απολύεται μετά την διάσταση που πήρε το θέμα.

Η εταιρεία αμέσως μετά τις διαστάσεις που πήρε η δημοσιοποίηση του γραπτού κειμένου της περιφερειακής διευθύντριάς της εξέδωσε ανακοίνωση, όπου έκανε λόγο για ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τη φιλοσοφία της, την κουλτούρα και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10.700 εργαζομένων της εταιρείας. «Οι άνθρωποί μας», όπως τονίστηκε, «ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά τη συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».

To εν λόγω ραβασάκι μάλιστα έγινε και αιτία παρέμβασης του «Ρουβίκωνα» στην Θεσσαλονίκη, ζητώντας μάλιστα την απόλυσή της.