ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτες εικόνες: Ξύλο και ύβρεις στη συνεδρίαση της ΓΣΕΕ

Απίστευτες εικόνες: Ξύλο και ύβρεις στη συνεδρίαση της ΓΣΕΕ

Σε ρινγκ μετατράπηκε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΓΣΕΕ, με μέλη της Συνομοσπονδίας να έρχονται στα χέρια και να αλληλοβρίζονται!

Ένταση, ξύλο και ύβρεις «έντυσαν» στο σκηνικό στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΓΣΕΕ, με τα μέλη της Συνομοσπονδίας να πιάνονται στα χέρια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα πνεύματα ήταν οξυμένα από νωρίς, ενώ η συνεδρίαση, που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί στην Πατησίων, τελείωσε πριν καλά –καλά ξεκινήσει.

Το ΠΑΜΕ απαίτησε να απομακρυνθεί από το χώρο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, καταγγέλλοντάς τον για εργοδοτικό συνδικαλισμό. «Μετά απ’ όσα έγιναν στα θέρετρα της Καλαμάτας, η συνδικαλιστική μαφία που βρίσκεται στην ηγεσία της ΓΣΕΕ κάλεσε σήμερα σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή του γνωστού εργοδότη-συνδικαλιστή Καραγεωργόπουλου που τις μισές μέρες θυσιάζεται τάχα και δηλώνει παραίτηση και τις υπόλοιπες επανακάμπτει, εργοδότης που συμμετέχει όλα αυτά τα χρόνια έμμεσα ή άμεσα στις επιχειρήσεις: Fortuna gaming, φορτούνα εκπαιδευτική ΙΚΕ, Goodmorning, Lokats investments LTD. Δεν είχαν στόχο ούτε σήμερα να κάνουν Διοικητικό Συμβούλιο! Δεν έγινε συνεδρίαση! Δεν έδωσαν το λόγο σε κανένα μέλος της Διοίκησης! Διάβασαν ένα παλιόχαρτο, έκαναν ένα στημένο ανακοινωθέν για τα ΜΜΕ, χωρίς να ληφθεί καμία απόφαση! Η συνδικαλιστική μαφία αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία νομιμοποίηση ως όργανο, ώστε να διαχειρίζεται τις τύχες των εργαζομένων, να παίρνει αποφάσεις! Να παραδώσουν εδώ και τώρα τα κλειδιά και το κτίριο! Δεν τους ανήκει! Συνέδριο θα γίνει και θα είναι εργατικό χωρίς εργοδότες, μπράβους και νόθους!» αναφέρει η ανακοινωση που εξέδωσε το ΠΑΜΕ.

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες:

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ αντέκρουσε τις κατηγορίες, ζητώντας να διεξαχθεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας της διοίκησης, η θητεία της οποίας λήγει στο τέλος του μήνα. «Έχουμε την ευθύνη και οφείλουμε, μετά την εξουσιοδότηση της πλειονότητας των αντιπροσώπων μας, να επανεργοποιήσουμε τις διαδικασίες του 37ου συνεδρίου για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών» ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος.

Η Ολομέλεια της ΓΣΕΕ επρόκειτο να συνεδριάσει για να πάρει αποφάσεις σχετικά με το 37ο συνέδριο στην Καλαμάτα αλλά μετά από διαμάχη της διοίκησης και του ΠΑΜΕ, τελικά αναβλήθηκε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κτηματολόγιο: Τα SOS για όσους είχαν δηλώσει ακίνητα το 2008 - Οι αιτήσεις που πρέπει να κάνουν

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Τα τελευταία λόγια της μητέρας πριν πετάξει το παιδί της από το μπαλκόνι

«Καμπάνα» για τον λεβέντη Κρητικό αλεξιπτωτιστή: Αυτή είναι η ποινή του

Σχετικές ειδήσεις