ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Η βαλλιστική αποκάλυψε τον παρ' ολίγον δολοφόνο

Ηράκλειο: Η βαλλιστική αποκάλυψε τον παρ' ολίγον δολοφόνο

Ο βαρύτατος τραυματισμός ενός 41χρονου αρχικά είχε αποδοθεί σε αδέσποτη μπαλωθιά, όμως αποδείχθηκε ότι του είχε στήσει ενέδρα ένας 37χρονος

Μόνο τυχαίο περιστατικό δεν ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός ενός 41χρονου στις 24 Σεπτεμβρίου του 2018 έξω από ένα κέντρο διασκέδασης στα Λινοπεράματα του Ηρακλείου, που αρχικά είχε αποδοθεί σε αδέσποτη μπαλωθιά. Όπως αποδείχθηκε, του είχε στήσει ενέδρα ένας 37χρονος που τον είχε πυροβολήσει εν ψυχρώ!

Η ενέδρα είχε στηθεί στο πάρκινγκ του κέντρου όπου δινόταν δεξίωση για μια βάφτιση, για την οποία το θύμα είχε κατέβει από την Αθήνα στην Κρήτη. Μάλιστα, δεν είδε τον δράστη που καραδοκούσε κρυμμένος, περιμένοντας να πάρει το αυτοκίνητό του, Νωρίτερα, οι δυο τους είχαν έντονη λογομαχία μέσα στο κέντρο διασκέδασης. Μόλις ο 37χρονος είδε τον ανυποψίαστο άνδρα, τον πυροβόλησε από απόσταση, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί επί σχεδόν ένα μήνα στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ, να χειρουργηθεί τρεις φορές και να χρειαστεί να μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα!

Η δολοφονική επίθεση εξιχνιάστηκε έξι μήνες μετά, όταν βρέθηκε ένα πιστόλι στην κατοχή του 37χρονου δράστη και εστάλη για βαλλιστική εξέταση, η οποία απέδειξε πως ήταν το όπλο της επίθεσης! Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε από την Ασφαλεία δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Τι καιρό θα κάνει το καλοκαίρι στην Ελλάδα: Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία!

«Σεισμός» MasterChef: Τι φοβούνται τα υπόλοιπα κανάλια

Σχετικές ειδήσεις