ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή: Γιατί έφτασαν στον Άρειο Πάγο οι γονείς της

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή: Γιατί έφτασαν στον Άρειο Πάγο οι γονείς της
Η άτυχη φοιτήτρια.
anikolouli.gr

Λίνα Κοεμτζή:  Την ταυτότητα του αποστολέα των απειλητικών μηνυμάτων που έχουν δεχθεί κατά καιρούς αναζητούν οι γονείς της φοιτήτριας, η οποία είχε πέσει στο κενό από τον ένατο όροφο της εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, τον Νοέμβριο του 2016.

Απαντήσεις από την έδρα του Facebook στις ΗΠΑ και από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναμένει έως το τέλος του μήνα, η οικογένειας της Λίνας Κοεμτζή.

Έως τον Άρειο Πάγο έφτασαν οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας για να επισημάνουν ότι καθυστερεί βασανιστικά η διαλεύκανση των συνθηκών που οδήγησαν το παιδί τους στη «βουτιά θανάτου από το μπαλκόνι της φοιτητικής εστίας.

Δείτε φωτογραφίες της άτυχης φοιτήτριας στη gallery του Newsbomb.gr

Στο πλαίσιο του αγώνα τους για να λάμψει η αλήθεια, που πιστεύουν ότι κρύβεται πίσω από την εκδοχή της αυτοκτονίας, συνέταξαν επιστολή προς την εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, περιγράφοντας όλα τα γεγονότα και τα στοιχεία που τους κάνουν να πιστεύουν ότι η 21χρονη από τα Γιαννιτσά δεν αυτοκτόνησε.

Παράλληλα, διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση που υπάρχει στη διαδικασία, καθώς δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση για την πρόοδο των ερευνών από τον Δεκέμβριο του 2017, οπότε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση. Και αυτό, παρόλο που έχει δει το φως της δημοσιότητας πλήθος νέων στοιχείων και μαρτυριών για τις συνθήκες θανάτου της κόρης τους, στους 15 μήνες που βρίσκεται σε εξέλιξη η προκαταρκτική.

Πηγή: Εφημερίδα "Espresso"

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χαμός με το ζευγάρι Δαλάκα και Ατακάν - Η ατάκα που «πάγωσε» τους παίκτες (pics)

Καιρός: Πού θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα – Κακοκαιρία και στην Αθήνα

Σχετικές ειδήσεις