MEDIA

«Βόμβα» στον Alpha: Φεύγει η Ελένη Μενεγάκη; Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια

«Βόμβα» στον Alpha: Φεύγει η Ελένη Μενεγάκη; Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια

Το σχέδιο της νέας διοίκησης και οι απαιτήσεις της παρουσιάστριας.

Εδώ και καιρό έχουμε γράψει ότι οι εξελίξεις στο κανάλι είναι καταιγιστικές μετά και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Η νέα διοίκηση του ALPHA έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, με στόχο αφενός να μειωθεί το κόστος για το κανάλι και αφετέρου να παρουσιάσει ένα ποιοτικό και ελκυστικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του σταθμού έχει βάλει στο… μικροσκόπιο όλα τα συμβόλαια παρουσιαστών και δημοσιογράφων, θέτοντας εν αμφιβόλω ακόμα και πρόσωπα που έχουν πετυχημένη πορεία.

Ο Δήμος Βερύκιος είναι ο πρώτος που έλαβε το μήνυμα, καθώς, δεν είναι πλέον μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του καναλιού ενώ, μειώθηκε σε μεγάλο ποσοστό ο τηλεοπτικός του χρόνος στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή όπου εμφανίζεται καθημερινά.

Ποιος θα είναι όμως ο επόμενος;

Ονόματα όπως της Αγγελικής Νικολούλη, του Χρήστου Φερεντίνου, της Βίκυς Χατζηβασιλείου και άλλων κορυφαίων παρουσιαστών, περνούν από… κόσκινο και κανένας δεν είναι σίγουρος για την επόμενη σεζόν. Ακόμα και η «βασίλισσα» του καναλιού, Ελένη Μενεγάκη, αμφισβητείται.

Τι θα γίνει με την παρουσιάστρια; Δείτε στην παρακάτω gallery

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσαν» τα αναδρομικά: Ποιοι θα λάβουν από 2.500 έως 25.000 ευρώ

Αυτός είναι ο Έλληνας τραγουδιστής που συνελήφθη στην Ομόνοια (pics)