ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιονία Οδό

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιονία Οδό
Τι πρέπει να προσέξετε
EUROKINISSI

Κυκλοφοριαριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη στην Ιόνια Οδό - Δείτε ποιο τμήμα αφορά

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα από Αντίρριο έως Γαβρολίμνη, στα όρια του νομού Αιτωλοακαρνανίας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών στο δίκτυο ηλεκτρισμού υψηλής τάσης.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 10 Απριλίου από τις 8:00 αύριο το πρωί, έως τις 14:00 με το μεσημέρι, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης, με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Κατά την διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Αντίρριου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα επιστρέφουν στην Ιόνια Οδό μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης.

Αντίθετα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα βγαίνουν από την Ιόνια Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα επιστρέφουν στο αυτοκινητόδρομο μέσω του Αντίρριου.

Τέλος, σύμφωνα με την Νέα Οδό, καθ' όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Γαβρολίμνης θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος από τον ανισόπεδο κόμβο Νότιος Αγρινίου, έως τον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει οι κινούμενοι προς Αντίρριο, είτε πρόκειται να διανύσουν οι κινούμενοι προς Ιωάννινα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Στη Βουλή η δικογραφία για τη Novartis

Αυτά είναι τα πέντε νέα υπερ-πανεπιστήμια: Όλα τα νέα τμήματα - Ποιες σχολές συγχωνεύονται

Σχετικές ειδήσεις