ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στη Μύκονο: Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης

Θρήνος στη Μύκονο: Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης

Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης, ο άνθρωπος που άλλαξε τη νυχτερινή διασκέδαση της Μυκόνου - Θρηνεί το νησί των Ανέμων

Ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε το θρυλικό club Ρεμέτζο, από το οποίο πέρασαν πολλές και μεγάλες προσωπικότητες του διεθνούς Jet set. Από το 1967 αποτελούσε έναν από τους δημοφιλείς προορισμούς διασκέδασης των επισκεπτών του νησιού των ανέμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάκης Ζουγανέλης άφησε την τελευταία του πνοή στην Αθήνα, όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό μακριά από το νησί που τόσο αγάπησε.

Μεγάλο πλήγμα στη ζωή του υπήρξε ο χαμός του αδελφού του, Μίμη, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2010 μέσα στο σπίτι του στην Μύκονο.

Η κηδεία του θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αθήνα.

Τα θρυλικά πάρτι στην Μύκονο

Στο παλιό λιμάνι της χώρας της Μυκόνου, το 1967, φτιάχτηκε το στέκι που αποτέλεσε για τις επόμενες δεκαετίες τον πιο δημοφιλή προορισμό όλων εκείνων που επισκέπτονταν το νησί.

Σε αυτόν τον υπέροχο χώρο με την καταπληκτική θέα, απολάμβαναν το ποτό τους μεταξύ των οποίων διάσημοι καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και προσωπικότητες, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων ήταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Όντρεϊ Χέμπορν, ο Πολ Νιούμαν, ο Γιουλ Μπρίνερ, η Σοράγια, ο Σταύρος Νιάρχος και πολλοί ακόμη.

Όσο για τα θρυλικά πάρτι που φιλοξενήθηκαν κατά καιρούς στο Ρεμέτζο, άφησαν εποχή. Η σαμπάνια έρεε άφθονη, η χλιδή περίσσευε και το γλέντι κρατούσε μέχρι πρωίας.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ στο Πήλιο: Δείτε τι ξέβρασε η θάλασσα – Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Κύπρος: Δίνουν 11.500 ευρώ το μήνα για αυτή τη θέση - Δεν πάει όμως κανείς!