ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για τον πεζοπόρο που αγνοείται στην Τύμφη: Το σπαρακτικό μήνυμα της συζύγου του

Αγωνία για τον πεζοπόρο που αγνοείται στην Τύμφη: Το σπαρακτικό μήνυμα της συζύγου του
Είχε πάει για πεζοπορία

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Κόνιτσα η μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της 5ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του αστυνομικού που, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σε χαράδρα στη Μονή Στομίου κατά τη διάρκεια πεζοπορίας μαζί με δύο φίλους του .

Ο 39χρονος πεζοπόρος, αστυνομικός που υπηρετεί στην Πρέβεζα, έχει περπατήσει πολλές φορές στη συγκεκριμένη περιοχή και είναι ενεργό μέλος της ΛΕΚ Πρέβεζας έχοντας μάλιστα πάρει μέρος και σε επιχειρήσεις διάσωσης.

Ωστόσο, κατά τη διαδρομή στη Μονή Στομίου προς Νταβάλιστα, ο έμπειρος πεζοπόρος, που είναι πατέρας 4 παιδιών, σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα.

Οι φίλοι του, με τους οποίους είχε πάει για πεζοπορία, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές της περιοχής, ενώ μάλιστα από την Περιφέρεια Ηπείρου ζητήθηκε η συνδρομή ελικοπτέρου.

Οι άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ επιχειρούν να προσεγγίσουν με σχοινιά το σημείο που τους υπέδειξαν οι φίλοι του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χαμηλή νέφωση και το παγωμένο χιόνι δυσκολεύουν τους διασώστες.

Ώρες αγωνίας βιώνει η οικογένειά του, η οποία μαζί με τους φίλους του βρέθηκαν στο σημείο και παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την επιχείρηση.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της συζύγου του

Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η ανάρτησή της συζύγου του πεζοπόρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο φίλος σας αγνοείται σε μία χαράδρα, κάντε μία προσευχή για να επιστρέψει στα παιδιά του».

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στο Πήλιο: Δείτε τι ξέβρασε η θάλασσα – Φωτογραφίες που συγκλονίζουν

Θρήνος στη Μύκονο: Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης

Σχετικές ειδήσεις