ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπλιο: «Κινητή βόμβα» οδηγούσε η 20χρονη που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο (vid)

Ναύπλιο: «Κινητή βόμβα» οδηγούσε η 20χρονη που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο (vid)
Η άτυχη κοπέλα
Star

Το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στη νεαρή γυναίκα, είχε σημειωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (16/04).

Μια κινητή «βόμβα» φαίνεται πως οδηγούσε το νεαρό κορίτσι το οποίο βρήκε φρικτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Ναύπλιο. Η οικογένεια της σοκαρισμένη μίλησε στο STAR και αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη.

«Από 1.800 κυβικά, το είχε κάνει 3.000 μετατροπή. Φτιαγμένο. Ντριφτάδικο. Το χρησιμοποιούσαν έξω, βόλτες, μπατιλίκια…» είπε ο θείος της 20χρονης, σημειώνοντας πως το κορίτσι «δεν είχε δίπλωμα, θα έδινε να πάρει δίπλωμα».

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία:

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν του φίλου της. Εκείνος υποστήριξε ότι βγήκαν να ψάξουν το σκυλί τους που χάθηκε. Ακολούθησαν ξεχωριστές διαδρομές. Εκείνη πήρε το αυτοκίνητο που της κόστισε τη ζωή.

Η κοπέλα λάτρευε την αδρεναλίνη και την ταχύτητα. Συχνά κανόνιζε με τον φίλο της και πήγαιναν σε αγώνες αυτοκινήτων. Έβγαζε φωτογραφίες δίπλα σε αγωνιστικά οχήματα, ενώ ανέβαζε βίντεο με αγώνες ταχύτητας.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη κοπέλα βρήκε φρικτό θάνατο χθες το πρωί, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δύο κολώνες και ανετράπη, στο χωρίο Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων, στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου - Τολού.

Η άτυχη οδηγός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους. Λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Οι εικόνες με το αυτοκίνητο της 20χρονης σοκάρουν:

Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

Διαβάστε επίσης:

Εθνική ντροπή! Αυτοί είναι οι «Έλληνες» ευρωβουλευτές που δεν ψήφισαν την γενοκτονία των Ποντίων

Τραγωδία στην Πορτογαλία: Γερμανοί και τα 28 θύματα του τροχαίου - σοκ στη Μαδέρα

Σχετικές ειδήσεις