ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει Έλληνας τραγουδιστής: «Είμαι αλκοολικός – Έπινα ασταμάτητα»

Συγκλονίζει Έλληνας τραγουδιστής: «Είμαι αλκοολικός – Έπινα ασταμάτητα»
PIXABAY

Η συγκινητική εξομολόγηση του σπουδαίου ερμηνευτή.

Μια συγκινητική εξομολόγηση για τη μάχη του με τον αλκοολισμό έκανε στη χθεσινή (25/04) εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα», ένας από τους καλύτερους Έλληνες τραγουδιστές.

«Ξεκινάει σιγά-σιγά. Ξεκίνησα με κάτι πολύ αθώο, όπως είναι η μπίρα, αλλά οι μπίρες δεν ήταν αρκετές. Μετά, φυσικά, πάμε σε πιο βαρύ αλκοόλ. Καταλαβαίνεις, από ένα σημείο και μετά, διαισθάνεσαι ότι η μέρα δεν ξημερώνει και δεν διαρκεί» είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι το αλκοόλ «θολώνει τη σκέψη» τονίζοντας πως «δεν σταματάς ποτέ να είσαι αλκοολικός, είσαι για πάντα. Μπορείς να το βρεις και στο περίπτερο» είπε.

Ο ίδιος επεσήμανε πως ξεκίνησε το αλκοόλ από τα 25. «Πέρασαν τα χρόνια και κατάλαβα ότι έχω εθιστεί. Από κάποια ώρα και μετά δεν σταματούσα να πίνω αλκοόλ»

Η φράση που τον έκανε να αλλάξει την εποχή που άλλαζε συμπεριφορές, ενώ γινόταν και επιθετικός ήταν αυτή της γυναίκας του. «"Ή αλλάζεις ή καταντάς" μου είπε. Η γυναίκα μου είναι ο άνθρωπος που πρωτίστως με έκανε να αντιμετωπίσω το πρόβλημα. Το έκανε με αγάπη και ένταση που δείχνεις όταν πραγματικά αγαπάς τον σύντροφό σου» ανέφερε.

Ο ίδιος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαδικασία απεξάρτησης. «Όταν το πάρεις απόφαση να απεξαρτηθείς δεν είναι δύσκολο. Το παν είναι να το πάρεις απόφαση. Πρέπει να αγαπήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι μια πράξη αλαζονείας, ότι εμένα, επειδή είμαι καλλιτέχνης μου επιτρέπεται. […] Τα καλύτερα μου τραγούδια τα έχω γράψει με καφέ» ανέφερε.

«Ο γιος μου δεν με έκρινε ποτέ γι’ αυτό, αλλά πάντα είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Το βλέμμα του αρκεί για να μου πει: «Φτάνει! Μέχρι εδώ, μπαμπά!».

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY:

Διαβάστε επίσης:

Η μεγάλη μάχη του Κώστα Ευριπιώτη: Κρίσιμες ώρες

Πασχαλινό - εορταστικό ωράριο 2019: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα

Σχετικές ειδήσεις