ΕΛΛΑΔΑ

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Δυο νεκροί σε φρικτό τροχαίο - Χαροπαλεύει μια γυναίκα

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Δυο νεκροί σε φρικτό τροχαίο - Χαροπαλεύει μια γυναίκα

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το πώς συνέβη το δυστύχημα.

Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο έχει σοκάρει την Κρήτη καθώς μετά από σύγκρουση δυο μηχανών με αυτοκίνητο στον ΒΟΑΚ, δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ μια γυναίκα νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Το δυστύχημα συνέβη στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Ναυστάθμου Κρήτης, όταν δυο μηχανές μεγάλου κυβισμού με κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Χανιά, λίγο μετά τη διασταύρωση προς ναύσταθμο συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση.

Στη μια μηχανή επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα και στη δεύτερη μηχανή ένας άνδρας. Δυστυχώς, η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα ο ένας από τους αναβάτες – περίπου 25 ετων – να τραυματιστεί θανάσιμα και να παραληφθεί χωρίς τις αισθήσεις του απο το ΕΚΑΒ.

Δείτε το σημείο της τραγωδίας (Προσοχή: Σκληρές Εικόνες):

Στο Νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε και ο 57χρονος οδηγός της άλλης μοτοσικλέτας αλλά παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή.

Η γυναίκα που επέβαινε σε μια από τις μηχανές τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο έφτασε και η πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων για να καθαρίσει το δρόμο από τα συντρίμμια, τα λάδια και τις βενζίνες, ενώ το τμήμα Τροχαίας του ΒΟΑΚ κάνει προανάκριση για την αιτία της νέας αυτής τραγωδίας που έπληξε την Κρήτη ανήμερα της πρωτομαγιάς.

Λόγω του δυστυχήματος η κυκλοφορία στην εθνική οδό από τον κόμβο της Σούδας μέχρι τον κόμβο του Ναυστάθμου έκλεισε μέχρι να απομακρυνθούν τα συντρίμμια των οχημάτων και να πλυθεί ο δρόμος.

Πηγή: flashnews

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ στην Εγνατία: «Πάγωσαν» οι οδηγοί με αυτό που είδαν στο τούνελ (pics)

Ποιοι θα λάβουν το κοινωνικό μέρισμα Τσίπρα - Όλες οι φοροελαφρύνσεις

Σχετικές ειδήσεις