ΕΛΛΑΔΑ

Η συγκίνηση του Γιώργη Μαρινάκη και το σύνθημα για μια μεγάλη νίκη! (pics + vid)

Η συγκίνηση του Γιώργη Μαρινάκη και το σύνθημα για μια μεγάλη νίκη! (pics + vid)

Αέρας νίκης. Αυτό ήταν το κυρίαρχο στοιχείο που εκπορευόταν χτες μέσα και γύρω από το Ωδείο Ρεθύμνου, εκεί δηλαδή όπου ο νυν (κι εκ νέου υποψήφιος) δήμαρχος Ρεθύμνου,Γιώργης Μαρινάκης, παρουσίασε στους συμπολίτες τους τα μέλη που στελεχώνουν τον συνδυασμό της «Νέας Αντίληψης» και τα οποία θα διεκδικήσουν την ψήφο των Ρεθυμνιωτισσών και των Ρεθυμνιωτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα (ξεχώρισαν οι παρουσίες του πρώην υπουργού Νίκου Σηφουνάκη και της Μαρί Δασκαλαντωνάκη), ο παλμός ήταν χαρακτηριστικός, όσο χαρακτηριστικές ήταν και οι προσωπικότητες που βρέθηκαν στο χώρο για να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια του Γιώργη Μαρινάκη για επανεκλογή.

Ανάμεσά τους, ο καθηγητής, πρώην πρύτανης, συγγραφέας και ευρωβουλευτής Γιώργος Γραμματικάκης, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης και ο πρώην καθηγητής του Πανεπιστημίου Columbia και σύμβουλος επιχειρήσεων Γιώργος Προκοπάκης. Άπαντες προλόγισαν την ομιλία του κυρίου Μαρινάκη, τονίζοντας μετά βεβαιότητας πως η συγκεκριμένη επιλογή είναι αυτονόητη για όσους θέλουν να δουν το Ρέθυμνο να συνεχίσει να τραβάει το δρόμο της ανάπτυξης και της αναβάθμισης.

Διαβάστε περισσότερα στο daynight.gr