ΕΛΛΑΔΑ

Νέο σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Σώθηκαν από θαύμα! Αυτοκίνητο «βούτηξε» σε γκρεμό 7 μέτρων (pics)

Νέο σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Σώθηκαν από θαύμα! Αυτοκίνητο «βούτηξε» σε γκρεμό 7 μέτρων (pics)

Στο Νοσοκομείο μια γυναίκα μετά από «βουτιά» αυτοκινήτου σε γκρεμό​ - Σε λιγότερο από 24 ώρες ο δρόμος προς Μαλάξα αποδείχτηκε «παγίδα» για οδηγούς

Μια τραυματίας και σοβαρές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητο είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (8/5) στο δρόμο προς Μαλάξα, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα και στο σημείο όπου το βράδυ της Τρίτης (8/5) αγροτικό αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και βρέθηκε να κρέμεται από γκρεμό.

Το ατύχημα προκλήθηκε όταν η οδηγός του οχήματος, άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του, να βγει εκτός δρόμου και τελικώς να κάνει «βουτιά» στο γκρεμό, σε βάθος περίπου 7 μέτρων.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ανεκόπη από ένα δέντρο στο οποίο προσέκρουσε το όχημα με σφοδρότητα. Από την πρόσκρουση μια γυναίκα εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστών για να την ανασύρουν και να την απομακρύνουν από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την τραυματία και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: flashnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Παπαγεωργίου: «Πάγωσε» το δικαστήριο - «Ο Μάριος είναι ζωντανός»

13η σύνταξη: Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς - Τι είπε η Έφη Αχτσιόγλου

Σχετικές ειδήσεις