ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας του Έλληνα στην Ίμβρο (vid)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας του Έλληνα στην Ίμβρο (vid)

Δολοφονημένος βρέθηκε τη Δευτέρα (13/5) μέσα στο σπίτι του στην Ίμβρο ένας 89χρονος Έλληνας.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα μέσα στο σπίτι του από τον άνθρωπο που του πήγαινε φαγητό καθώς ο ίδιος ζούσε μόνος του και απομονωμένος.

Σύμφωνα με το OPEN Beyond, ο ηλικιωμένος βρέθηκε με δεμένα χέρια και πόδια πάνω στο κρεβάτι του, ναι μεν χτυπημένος, όχι ωστόσο κακοποιημένος. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι τοίχοι εξωτερικά του σπιτιού που καθώς και το χωράφι που το περιβάλλει βρέθηκαν καμένα.

Η σορός του άτυχου ηλικιωμένου μεταφέρθηκε στην Προύσα όπου θα διενεργηθεί νεκροψία, τα αποτελέσματα της οποίας θα «βγουν» προς το τέλος της εβδομάδας.

Η κινητοποίηση της τουρκικής αστυνομίας ήταν άμεση και αποτελεσματική καθώς έχει ήδη συλληφθεί ένα άτομο, ενώ αναζητούνται τρία ακόμα. Από τον τρόπο που διαπράχθηκε το έγκλημα, φαίνεται πως το κίνητρο ήταν η ληστεία. Μάλιστα, οι πρώτες υποψίες στρέφονται σε Ρομά, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος που να ήθελε να τον ληστέψει.

Ο 89χρονος Ίμβριος, ζούσε μοναχικά και απομονωμένος εκτός του χωριού και χωρίς ρεύμα παρόλο που είχε μεγάλη περιουσία. Ο ηλικιωμένος δεν είχε πολλούς συγγενείς παρα μόνο μία ανιψιά που μένει στην Αθήνα.

Η μόνη του επαφή με τον έξω κόσμο ήταν με το μανάβη, που του πήγαινε κάθε μεσημέρι φαγητό. Χθες (13/5) ωστόσο ο μανάβης δεν κατάφερε λόγω δουλειάς να πάει και έστειλε κάποιον άλλον, ο οποίος και βρήκε νεκρό τον άτυχο ηλικιωμένο…

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Αυτοκτόνησε 15χρονη κοπέλα

Χίος: Έπαθε ΣΟΚ ο ψαράς με αυτό που έβγαλε από τη θάλασσα (pics)

Σχετικές ειδήσεις